Abonament gratuit

VIORICA DĂNCILĂ, DESPRE DOSARUL DRDP:"Oricât ar încerca să se ajungă la Viorica Dăncilă, nu se va ajunge"

F.D.
Politică /

"Oricât ar încerca să se ajungă la Viorica Dăncilă, nu se va ajunge"

Fostul preşedinte PSD Viorica Dăncilă spune că nu are niciun amestec în dosarul mitei de la DRDP Timişoara care ar fi ajuns la PSD Arad şi a precizat că oricât ar încerca să se ajungă la ea nu se va ajunge, deoarece este un om foarte corect, potrivit News.ro

Viorica Dăncilă a fost întrebată dacă nu i-a spus nimeni din partid cum se fac angajările la Direcţia de Drumuri şi Poduri Timişoara.

"Nu, nu ştiu acest lucru, nu am nici un amestec. Oricât ar încerca ca să se ajungă la Viorica Dăncilă, nu se va ajunge pentru că Viorica Dăncilă a fost şi rămâne un om foarte corect", a răspuns ea.

Fostul premier a precizat că acolo nu îl cunoaşte nici pe fostul şef, nici pe actualul şi că la un premier nu se vine cu asemenea lucruri. Viorica Dăncilă a mai declarat că dacă cineva a fost chemat la audieri, nu înseamnă şi că este vinovat.

Opt persoane sunt inculpate în dosarul mitei de la DRDP Timiş - Ispravnic Cristian Ilie, Horgea Cristian, Pascu Patriciu Mirel, Lucaciu Mircea Andrei, Dima Cristian, Stoenescu Anca Patricia, Miuţescu Elisabeta, Băeţan Vasile Alin.

În interceptările din dosar ar apărea şi numele lui Dăncilă, dar şi cele ale lui Mihai Fifor şi Razvan Cuc, audiaţi vineri ca martori la DNA Timişoara.

Cercetările s-au desfăşurat pe două paliere. Primul vizează "protecţia" oferită de persoanele cu funcţii de conducere controlorilor de trafic, la locul de muncă, în schimbul unor sume de bani (între 100 - 500 euro lunar).

Al doilea palier a vizat modalitatea în care se făceau angajările în structurile locale ale Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (C.N.A.I.R.), respectiv pe linie de partid şi cu remiterea unor sume de bani.

Potrivit procurorilor, existau şi situaţii în care candidaţilor care aveau susţinere politică să nu li se mai pretindă şi remiterea unor sume de bani.

La comiterea infracţiunilor ar fi participat şi alte persoane, au mai transmis procurorii.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Cui ii este FRICA de Vasilica Veorica?!/ Orice Klaus ii este FRICA de Veorica

    1. Nimeni nu are nici o frica doar viorica are de dancila aia mititica si pitica....

    Adica sintem prosti, asa ne face viorica ce nu stie nimica.

    o proasta inca in peisaj.. that's all

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie