Willem Schoeber, ales în funcţia de membru al boardului Electrica

A.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Energie /

Acţionarii au aprobat majorarea planului de investiţii pe 2016, la 844,619 milioane lei 

Acţionarii Electrica (EL) au decis, vineri, alegerea domnului Willem Jan Antoon Henri Schoeber în funcţia de membru independent al Consiliului de Administraţie al companiei, potrivit unui comunicat.

Numirea vine ca urmare a vacantării unei poziţii de membru în Consiliul de Administraţie al Electrica, după ce domnul Michael Boersma a renunţat la calitatea sa de membru începand cu data de 1 mai 2016.

Durata mandatului noului membru al Consiliului de Administraţie va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent poziţiei vacante, respectiv până la data de 14 decembrie 2019.

Willem Schoeber a ocupat, începând cu data de 1 mai 2016, funcţia de membru provizoriu al Consiliului de Administraţie al Electrica SA.

Electrica este administrată de un Consiliu de Administraţie compus din şapte membri: Arielle Malard de Rothschild, Cristian Buşu, Ioana Alina Drăgan, Corina Georgeta Popescu, Bogdan George Iliescu, Pedro Mielgo Alvarez şi Willem Jan Antoon Henri Schoeber.

Willem Schoeber are o experienţă de peste 40 de ani în domeniul energiei. Cea mai mare parte a activităţii sale profesionale a fost derulată în cadrul grupurilor Shell şi EWE, unde a deţinut diferite poziţii în top managementul filialelor din Olanda, Finlanda, Turcia, Germania şi SUA.

Începând cu anul 2013, şi-a continuat cariera din poziţia de consultant independent în afaceri, precum şi în calitate de membru în Consiliul de Administraţie al mai multor companii din Europa.

Willem Schoeber a absolvit Universitatea Tehnologică din Eindhoven şi este doctor în ştiinţe tehnice.

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) a aprobat, totodată, majorarea planului anual de investiţii consolidat la nivelul Grupului Electrica aferent exerciţiului financiar 2016 până la valoarea de 844,61 milioane lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Hidroelectrica
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS