ZIARUL BURSA

04 octombrie
"Reorganizarea sistemului - soluţie pentru stoparea scumpirii energiei"

DIAN POPESCU:"Reorganizarea sistemului - soluţie pentru stoparea scumpirii energiei"

A consemnat ANCUŢA STANCIUCompanii / 26 iulie 2017

Dian Popescu, actualmente consilier al ministrului energiei Toma Petcu, ne-a acordat un interviu în care ne-a spus punctul domniei sale de vedere cu privire la creşterea preţului energiei din această vară. Domnia sa a ţinut să ne precizeze că declaraţiile pe care ni le-a acordat sunt în nume propriu şi nu în numele Ministerului Energiei. Dian Popescu, fost senator, este cunoscut pentru faptul că a modificat Legea 123/2012 a energiei şi gazelor naturale.

Acţiune penală împotriva RCS&RDS pentru infracţiuni de dare de mită şi spălare de bani

Acţiune penală împotriva RCS&RDS pentru infracţiuni de dare de mită şi spălare de bani

A.S.Anticorupţie / 26 iulie 2017

Actualizare 12:13 DIGI a deschis la 40,8 lei/acţiune

Digi Comunications (DIGI) a deschis în şedinţa de tranzacţionare de astăzi ,din cadrul Bursei de Valori Bucureşti (BVB), la 40,8 lei/acţiune.

----

DNA a dispus, ieri, cu privire la RCS&RDS, punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de dare de mită şi spălare de bani, potrivit unui comunicat al DIGI, transmis BVB.

APLICAREA LEGII INSOLVENŢEI PERSOANELOR FIZICE, DIN NOU AMÂNATĂ Piperea: "Guvernul va emite un proiect legislativ pentru corectarea Legii insolvenţei personale"

EMILIA OLESCUPolitică / 26 iulie 2017

Aplicarea Legii insolvenţei persoanelor fizice urmează să fie din nou amânată, în şedinţa de Guvern din această săptămână, la cererea Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), după cum ne-a spus avocatul Gheorghe Piperea, consilier onorific al primului ministru pe probleme de fiscalitate, bănci, piaţă de capital şi insolvenţă.

Lovitură de imagine pentru afacerile din turism ale lui Murad

TURIŞTII ISRAELIENI S-AU PLÂNS CĂ AU FOST DISCRIMINAŢI ÎN HOTELUL PHOENICIA DIN MAMAIALovitură de imagine pentru afacerile din turism ale lui Murad

Companii / 26 iulie 2017

Actualizare 12:26 Meshek Wings: "Turiştii israelieni sunt foarte mulţumiţi de litoralul românesc, iar sezonul va fi prelungit până în octombrie"

Touroperatorul israelian Meshek Wings a declarat că turiştii israelieni sunt mulţumiţi de litoralul românesc şi că sezonul va fi prelungit până în octombrie, potrivit unui comunicat de presă trimis Redacţiei.

---

Oficialii lanţului hotelier Phoenicia spun că brăţările mov purtate de turiştii din Israel fac diferenţa între diferite regimuri de masă, şi nu între naţionalităţi, deoarece aceştia au optat pentru un pachet turistic cu mic dejun şi cină, spre deosebire de mic dejun şi prânz ales de alţi turişti.

Cetatea Feldioara a fost modernizată cu 12,379 milioane de lei

Cetatea Feldioara a fost modernizată cu 12,379 milioane de lei

OVIDIU VRÂNCEANUCompanii / 26 iulie 2017

Lucrările de reconstrucţie a Cetăţii Feldioara s-au încheiat şi au fost recepţionate ieri. Proiectul a început în anul 2013, când Consiliul Judeţean Braşov a preluat în totalitate administrarea realizării acestei cetăţi. Amplele lucrări au transformat din temelii vechiul edificiu teuton care datează din secolul al XIII-lea, redându-i măreţia de odinioară, ţinând cont că din aceasta mai rămăseseră în picioare doar trei ziduri.

Ediţia din 04.10.2022
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Protecţia Consumatorilor

FMI recomandă BCE să menţină stimulentele

Internaţional / 26 iulie 2017

Banca Centrală Europeană (BCE) ar trebui să menţină o politică monetară relaxantă pentru o perioadă îndelungată, deoarece inflaţia va rămâne sub ţintă, a apreciat, ieri, Fondul Monetar Internaţional (FMI), transmite Reuters, confrom Agerpres.

Conferinţa “Energia 2022”
Apanova
BTPay
Electromagnetica
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2022
Euro (EUR)Euro4.9480
Dolar SUA (USD)Dolar SUA5.0712
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1139
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6665
Gram de aur (XAU)Gram de aur270.7335

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

ccib.ro
solarenergy-expo.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

thediplomat.ro
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo