ZIARUL BURSA

26 februarie 2018
Meritul Antenei 3

Meritul Antenei 3

MAKEPolitică / 26 februarie 2018

MAKE

Admirabilă reuşita Antenei 3! Dan Voiculescu şi-a dovedit utilitatea încă o dată, televiziunea lui a creat contextul mediatic cât de cât plauzibil pentru ca ministrul Justiţiei Tudorel Toader să în­drăznească propunerea re­vocării Laurei Codruţa Kovesi din poziţia de procuror şef al DNA, în pofida extraordinarei susţineri pe care ea o concentrează, din ţară şi din străinătate.

Instanţa europeană, sesizată în dosarul privind concertarea grupului Bîlteanu

ÎNALTA CURTE A ADMIS CEREREA ROMENERGO ŞI ARIS CAPITALInstanţa europeană, sesizată în dosarul privind concertarea grupului Bîlteanu

ADINA ARDELEANUCompanii / 26 februarie 2018

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis, săptămâna trecută, cererea formulată de Romenergo şi Aris Capital, de sesizare a Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, în dosarul în care Aris Capital a contestat decizia Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), cu privire la concertarea unui grup cu deţineri de peste 5% din acţiunile SIF1 Banat -Crişana.

Raluca Anghel alături de olarul Daniel Leş în cadrul evenimentului de promovare al României organizat anul trecut, în noiembrie, la Tallinn de către Ambasada României în Estonia.

RALUCA ANGHEL, SPECIALIST MARKETING TURISTIC:"Târgurile de Turism, una din puţinele acţiuni de promovare consecventă a ţării noastre"

A consemnat ADELINA TOADERCompanii / 26 februarie 2018

Participarea ţării noastre la târgurile de turism internaţionale are o mare hibă, aceea că după eveniment, nu se mai întâmplă nimic, nu sunt campanii de promovare online, targetate pe ţări ţintă, nu apar documentare sau materiale video despre România şi nici publicitate în cataloagele marilor touroperatori străini, consideră Raluca Anghel, specialist marketing turistic.

Examen lung, patru luni de pauză între probe

Examen lung, patru luni de pauză între probe

O.D.Cultură / 26 februarie 2018

Anul acesta examenul de bacalaureat se întinde pe parcursul a şase luni. Săptămâna trecută s-au terminat probele de evaluare a competenţelor, iar acum urmează o binemeritată pauză de patru luni, necesară pentru candidaţi să termine studiile.

Borsa Istanbul vrea să se listeze în vară

Borsa Istanbul vrea să se listeze în vară

ALINA VASIESCUInternaţional / 26 februarie 2018

Bursa de Valori din Turcia - Borsa Istanbul - îşi propune să lanseze o ofertă publică iniţială (IPO) odată cu publicarea rezultatelor sale financiare pe trimestrul al doilea din 2018, conform declaraţiilor făcute săptămâna trecută de preşedintele operatorului de piaţă, Himmet Karadag , citat de Hurriyetdailynews.com.

Point break

CRISTIAN PÎRVULESCUEditorial / 26 februarie 2018

CRISTIAN PÎRVULESCU

Ce se întâmplă acum în România? S-ar părea că "jocul" a ajuns în momentul decisiv. Totul pledează pentru ideea că am străbătut tot acest drum iniţiatic pentru a atinge acme, acea fază care în tragedia clasică grecească denumea punctul culminat al piesei.

Ediţia din 26.02.2018
Ediţia din 20.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER 26 februarie 2018

MACRO NEWSLETTER 26 februarie 2018

Internaţional / 26 februarie 2018

Preţurile producătorilor industriali din Spania şi-au temperat creşterea anuală în ianuarie 2017, până la 0,1%, de la 1,7% în luna precedentă, pe fondul unei noi creşteri lunare de 0,2%.

The merit of Antena 3

The merit of Antena 3

MAKE (translated by Cosmin Ghidoveanu)English Section / 26 februarie 2018

MAKE (translated by Cosmin Ghidoveanu)

The success of Antena 3 is admirable! Dan Voiculescu has once again proved his usefulness, his television has created the somewhat plausible media context for justice minister Tudorel Toader to dare make his proposal for the revocation of Laura...

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo