ZIARUL BURSA

11 ianuarie
Concert UE, în iarna vrajbei noastre

Concert UE, în iarna vrajbei noastre

Politică / 11 ianuarie

Jean-Claude Juncker şi Colegiul Comisarilor europeni se află, începând de ieri, la Bucureşti, unde participă la festivităţile dedicate preluării, în mod oficial, de către ţara noastră, a preşedinţiei rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Marius Budăi

MARIUS BUDĂI, MINISTRUL MUNCII ŞI JUSTIŢIEI SOCIALE:"Guvernul este pregătit pentru mandatul în fruntea Consiliului Uniunii Europene"

A consemnat G.M.Politică / 11 ianuarie

Reporter: Domnule ministru, ce semnifică preluarea oficială, de către ţara noastră, a preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene?

Marius Budăi: Pentru România, asumarea poziţiei de preşedinte al Consiliului UE presupune o extraordinară oportunitate de a-şi demonstra aderarea şi valorile europene, de a-şi reafirma susţinerea cu privire la proiectul european şi de a contribui direct la procesul de consolidare al acestuia.

Cum şi-a ratat istoria propriul sfîrşit

Cornel CodiţăEditorial / 11 ianuarie

Cornel Codiţă

Cînd Francis Fukuyama introducea, în 1989, sintagma "sfîrşitul istoriei" nu doar în lumea dezbaterilor filosofic-academice, ci în limbajul curent, al ştirilor de presă, al discuţiei colocviale tip "Poiana lui Iocan", nimeni nu ar fi putut să prevadă că Istoria va fi prima care se va răzvrăti împotriva acestui concept şi a viziunii pe care el se sprijină.

Ediţia din 11.01.2019
Ediţia din 20.09.2019
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
MACRO NEWSLETTER-11 Ianuarie 2019

MACRO NEWSLETTER-11 Ianuarie 2019

Macroeconomie / 11 ianuarie

Creditul de consum din SUA a crescut peste aşteptări în noiembrie 2018, cu 22,1 miliarde de dolari, după un avans de 25 de miliarde în luna precedentă, iar creşterea anuală s-a temperat până la 4,3%, de la 4,5% în luna anterioară.

Sindicatele din educaţie, acuzaţii la adresa Guvernului

Cultură / 11 ianuarie

Sindicatele din educaţie susţin, într-o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, că o parte dintre prevederile acordului încheiat între organizaţiile sindicale din sector şi Guvern la finele lunii noiembrie 2018 sunt încălcate şi...

Sport mânjit: arestări pentru "blaturi" în tenis

Sport mânjit: arestări pentru "blaturi" în tenis

Sport / 11 ianuarie

Sportul alb este mânjit de un nou scandal. Garda civilă spaniolă a reţinut 83 de persoane bănuite că ar fi făcut parte dintr-o reţea de trucare de meciuri de tenis pentru pariuri, dintre care 28 de jucători profesionişti, unul dintre aceştia...

Scăderi pe linie pentru indicii bursei

BVBScăderi pe linie pentru indicii bursei

Andrei Iacomi Piaţa de Capital / 11 ianuarie

Toţi indicii Bursei de Valori Bucureşti (BVB) au încheiat şedinţa de tranzacţionare de ieri în scădere, deprecierile fiind cuprinse între 0,88% pentru BET-BK şi 0,26% pentru BET-FI, aceasta fiind cea de-a treia zi bursieră în care coşurile de...

DTLAWYERS
Apanova
Patria BankAdvertisement
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo