ZIARUL BURSA

25 octombrie 2019
"Vrem să intrăm în viitorul exerciţiu financiar cu reguli mult mai clare şi folositoare"

CONFERINŢA FONDURILE EUROPENE / MIHAELA TOADER, MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE:"Vrem să intrăm în viitorul exerciţiu financiar cu reguli mult mai clare şi folositoare"

Alina VasiescuFonduri Europene / 25 octombrie 2019

Ţara noastră are o rată de absorbţie de aproape 33% în actualul exerciţiu financiar, conform doamnei Toader  

Ministerul propune măsuri care să sprijine implementarea proiectelor

România se situează, în acest moment, aproape de media UE privind rata de absorbţie a fondurilor europene în actualul exerciţiu financiar, cu aproximativ 33%, conform doamnei Mihaela Toader, Secretar de Stat în Ministerul Fondurilor Europene.

Mofturi europene

Cornel CodiţăEditorial / 25 octombrie 2019

Cornel Codiţă

Toamna tîrziu, la noi, cad frunze, cad pe ici pe colo şi copaci, scoşi din rădăcini de ape şi furtuni, cad desigur temperaturile zilei şi mai ales cele ale nopţii, cad trecători întîrziaţi şi maşini grăbite prin gropile recente ori mai vechi practicate din construcţie în marile magistrale ale urbanismului nostru deşănţat, cad visătorii în nostalgii ori depresii de sezon... iar dinspre Europa, cea cu sediul la Bruxelles, cad bolovani. Nici nu trebuie mulţi, unul este de-ajuns. Scrie pe el MCV!!! Raportul care ar trebui să ne dea nu doar temperatura la zi, ci diagnosticul precis privind starea de fond a "bolnavului" nostru, aflat cronic în stare critică, justiţia. Despre hibele acestei improvizaţii politice am scris de cîteva ori în marginea altor rapoarte care nu se deosebeau mult de cel care agită de cîteva zile apele şi aşa tulburi ale politichiei de la Bucureşti. E cazul să revenim, nu de dragul lui Platon şi nici al Adevărului, ci de dragul cititorului nostru căruia, ştim bine, un singur punct de sprijin în univers îi este de ajuns să poată muta planetele de pe orbitele lor "eterne". E vorba, desigur, despre universul cunoaşterii şi al înţelegerii lucrurilor aparent simple şi mărunte de care depinde însă viaţa noastră, individuală şi socială, în cele mai ascunse cute ale desfăşurării sale.

Ediţia din 25.10.2019
Ediţia din 25.09.2020
AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Lifestyle
Reţelele de socializare strică somnul tinerilor

Reţelele de socializare strică somnul tinerilor

O.D.Lifestyle / 25 octombrie 2019

Dependenţa tinerilor faţă de reţelele de socializare are şi o parte mai puţin plăcută, care în mod evident le afectează viaţa de zi cu zi. Astfel, potrivit unui studiu, adolescenţii care utilizează reţelele de socializare mai mult de...

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

25 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1874
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5137
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3319
Gram de aur (XAU)Gram de aur251.0994

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo