Rompetrol Downstream se alătură măsurii propuse de Guvernul României pentru reducerea cu 50 de bani a carburanţilor

N.R.
Companii / 1 iulie

 Rompetrol Downstream se alătură măsurii propuse de Guvernul României pentru reducerea cu 50 de bani a carburanţilor

Rompetrol Downstream - divizia de retail a Grupului KMG International, se alătură în mod voluntar măsurii propuse de Guvernul României pentru reducerea cu 50 de bani a carburanţilor comercializaţi prin benzinăriile din România, măsură ce urmează a se aplica în perioada iulie - septembrie 2022, conform unui comunicat emis redacţiei.

Potrivit sursei citate, în acest sens, reducerea preţurilor este vizibilă pe totemurile staţiilor proprii începând cu data intrării in vigoare a actului normativ - 1 iulie 2022.

Ţinând cont că intervalul de timp pentru implementarea măsurii a fost unul foarte scurt, compania depune eforturi susţinute pentru ca sistemele informatice să fie actualizate în cel mai scurt timp.

În acest moment, atât preţurile carburanţilor afişate pe totem, cât şi preţurile la pompă conţin reducerea de 50 de bani. Pe măsură ce sistemele informatice vor fi actualizate, reducerea de preţ va fi evidenţiată separat şi pe bonurile fiscale aferente vânzărilor.

Rompetrol Downstream a contactat autorităţile de resort încă de miercuri şi a solicitat clarificări pentru o mai bună intelegere a modului de implementare a măsurii propuse, în vederea respectării întocmai a prevederilor din Ordonanţa de Urgenţă.

Compania operează pe plan intern o reţea de 1.232 puncte de comercializare carburanţi (staţii proprii, staţii partener, staţii mobile: expres, baze interne de 9 şi 20 metri cubi), din care 172 de benzinării proprii Rompetrol, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

17 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8849
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8018
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0503
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8119
Gram de aur (XAU)Gram de aur273.7366

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro