SOFTONE lansează SoftOne Training Academy în România

G.U.
Companii / 22 martie 2022

 Alexandra Lucescu, Director General, SoftOne România.

Alexandra Lucescu, Director General, SoftOne România.

SOFTONE lansează SoftOne Training Academy în România, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei. Noua iniţiativă a companiei pentru educarea forţei de muncă la nivel local urmăreşte să ofere studenţilor un nivel înalt de training şi specializare, astfel încât să îşi crească cu până la 90% şansele de a se angaja în calitate de Consultanţi Soft1 ERP în ecosistemul SoftOne, în mai puţin de o lună.

Potrivit sursei citate, SoftOne Training Academy se adresează tuturor candidaţilor care îşi doresc să obţină sau să aprofundeze cunoştinţele în utilizarea şi implementarea cu succes a aplicaţiilor Soft1, cu scopul de a activa în industria ERP, una dintre industriile cu cel mai mare potential de creştere din România. Odată cu finalizarea programului de training, studenţii vor putea obţine certificările pentru a deveni Consultanţi Soft1 ERP şi pentru a se angaja în reţeaua de parteneri SoftOne.

SoftOne Training Academy îşi va începe activitatea odată cu lansarea cursurilor pentru a forma Consultanţi Soft1 ERP certificaţi, training care se va desfăşura în perioada mai-iunie 2022. Cursurile vor fi organizate sub formă de seminarii şi webinarii, pentru a ajuta studenţii să obţină toate cunoştinţele şi abilităţile de care au nevoie în gestionarea cu success a aplicaţiilor Soft1. Programul de training va fi susţinut de specialişti cu peste 8 ani de experienţă în ecosistemul SoftOne.

"Misiunea noastră este să le oferim cursanţilor un program de formare cuprinzător, care să le permită acestora să câştige experienţa de care au nevoie pentru a deveni Consultanţi Soft1 ERP, astfel încât să urmeze o carieră profitabilă şi să se dezvolte într-un ecosistem extins, aşa cum este reţeaua noastră de parteneri", a declarat Alexandra Lucescu, Director General, SoftOne România.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
arsc.ro
ahkrumaenien.ro

Curs valutar BNR

20 Mar. 2023
Euro (EUR)Euro4.9219
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6021
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9593
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6180
Gram de aur (XAU)Gram de aur292.9991

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
conferinta.afeer.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro