Abonament gratuit

TRAIAN BĂSESCU: Orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale

D.F.
Politică /

Orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale

Fostul preşedinte Traian Băsescu, precizează într-o postare pe Facebook că partidele de dreapta se îndreaptă spre un eşec la locale, în condiţiile în care nu acţionează pentru realizarea unor alianţe care să contracareze avantajul pe care îl are PSD prin organizarea alegerilor într-un singur tur.

"Alegerile locale se apropie vertiginos şi nimeni nu are iniţiativa realizării unor alianţe pentru a contracara efectul favorabil pentru PSD al alegerilor într-un singur tur. PNL urmează să-şi valideze zilele acestea candidaţii la funcţiile de primar, USR a început să-şi anunţe candidaţii la sectoarele Bucureştiului, iar PMP încearcă inutil să găsească formule prin care să-i convingă pe liberali că alianţa trebuie să funcţioneze şi dincolo de alegerea lui Nicuşor Dan. Se pare însă că orgoliile şi lipsa de viziune vor face din dreapta românească o victimă sigură a alegerilor locale, dând PSD ocazia să-şi marcheze revenirea printr-o victorie", a scris Băsescu sâmbătă, pe Facebook.

În opinia sa, Ludovic Orban, Dan Barna şi Dacian Cioloş sunt "incapabili să pună interesele dreptei în ansamblul ei deasupra propriilor orgolii şi interese", preferând liste de candidaţi "cenuşii, lipsiţi de valoare" în locul unor candidaţi comuni cu şanse reale de a se impune la vot.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. great minds think alike :)

  da, coane, asa e ... dar ghici care va fi mai exact reactia romanilor (in strada) pe fondul unor miscari severe in piata de capital si in economia mondiala ?

  ... vine Schimbarea coaneeee! :)  

  Are dreptate vulpoiul asta. Voturile dreptei se vor rasfira.

  Prostovanii astia prefera sa piarda individual decat sa castige impreuna. 

  Esti Penibil Bashina-Voevod, du-te repede la Nutza Udrea si Monicutza Iacob-Ritzii, dragostea, ta.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS