130 de angajatori din 17 ţări ale Uniunii Europene participă cu oferte la Târgul Virtual de Joburi ACCA 2021

G.U.
Miscellanea / 19 octombrie

130 de angajatori din 17 ţări ale Uniunii Europene participă cu oferte la Târgul Virtual de Joburi ACCA 2021

Pe 21 octombrie, România participă la Târgul Virtual de Joburi ACCA 2021, care va fi organizat la nivel Uniunii Europene, conform unui comunicat de presă. Sute de participanţi sunt aşteptaţi să consulte ofertele celor 130 de angajatori înscrişi cu oferte de joburi la această ediţie a târgului.

"Regiunea noastră, din care fac parte România şi Bulgaria, participă pentru a treia oară la Virtual Career Fairs ACCA," spune Andreia Stanciu, Head of ACCA South-Eastern Europe.

"Toate ediţiile au fost organizate online, iniţial doar din aspecte practice, fără legătură cu pandemia, ci pentru că ne doream să atragem cât mai mulţi angajatori interesanţi pentru membrii noştri. Apoi, târgul a crescut de la an la an - întâi am avut participanţi doar din România, apoi ne-am extins către Europa Centrală şi de Est, iar acum - în întreaga Uniune Europeană."

Potrivit comunicatului, prima ediţie virtuală a târgului de cariere ACCA a fost organizată în regiunea noastră chiar în martie 2020, în condiţiile în care întregul continent introducea restricţii de circulaţie ca rezultat al răspândirii virusului COVID-19. Succesul deosebit înregistrat atunci a determinat ACCA South-Eastern Europe să continue cu o nouă ediţie în noiembrie 2020.

"În ediţia anterioară - organizată în Europa Centrală şi de Est - am avut 74 de angajatori şi 4300 de candidaţi înscrişi", explică Andreia Stanciu. "Prin comparaţie, anul acesta avem deja înscrişi cu oferte de serviciu aproximativ 130 de angajatori din 17 ţări din UE, semn al familiarizării tot mai multor companii cu regimul de work from home pentru această categorie de angajaţi şi al unei deschideri tot mai mari pentru contractarea serviciilor unor candidaţi din alte ţări. Ne bucură foarte mult această tendinţă, care oferă oportunităţi internaţionale de dezvoltare pentru membrii noştri şi pentru profesioniştii în domeniul financiar-contaibl în general, multe fără obligaţia de relocare."

Participarea candidaţilor la târg este gratuită. Aceştia îşi pot încărca CV-urile înainte de începutul târgului, care va fi pe 21 octombrie, între orele 9:00 - 21:00, notează sursa citată.

Evenimentul face parte dintr-o iniţiativă globală a ACCA, de a sprijini profesioniştii care doresc să-şi dezvolte cariera în domeniul financiar-contabil, indiferent de faptul că sunt sau nu membri ACCA. Prin aceasta, târgul este o extensie naturală a celei mai mari platforme de joburi in domeniul financiar-contabil la nivel mondial: www.accacareers.com

Numai anul trecut, ACCA a organizat la nivel global 12 târguri virtuale de cariere, în cadrul cărora s-au înregistrat

48.489 de participanţi

22.954 de solicitări de posturi

3.625 de oferte de posturi

Târgul Virtual de Cariere este organizat de ACCA - cea mai mare asociaţie internaţională pentru profesioniştii din domeniul financiar-contabil, reunind 770.000 de studenţi şi membri la nivel internaţional, dintre care peste 5000 din România.

In afară de ofertele de joburi propriu zise, în cadrul târgului, ACCA va oferi - tot gratuit - sesiuni de consiliere în carieră, precum şi prezentări despre modul în care va arăta profesia contabilă în viitor, din perspectiva asociaţiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

GALA BURSA 2021
Dtlawyers
BTPay
GRAMPET GROUP
Electromagnetica
ifep.ro
UNNPR

Curs valutar BNR

29 Noi. 2021
Euro (EUR)Euro4.9490
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.3853
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.7366
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8544
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.3079

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro