Academia de Studii Economice din Bucureşti - oportunitatea unei cariere de succes. Admiterea la programele universitare de licenţă, septembrie 2020

Ziarul BURSA #Miscellanea / 04 septembrie 2020

Academia de Studii Economice din Bucureşti - oportunitatea unei cariere de succes. Admiterea la programele universitare de licenţă, septembrie 2020

"Dragi candidaţi,

Vă invit să alegeţi Academia de Studii Economice din Bucureşti, liderul învăţământului economic şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est, la absolvirea căreia vă veţi bucura de o bună inserţie pe piaţa muncii şi de un job de calitate, care să vă ofere o viaţă profesională frumoasă şi împlinită!

Din grijă pentru sănătatea voastră, desfăşurăm concursul de admitere integral online, pe platforma admitere.ase.ro.

Tradiţia şi dinamica, strânsa legătură cu mediul de afaceri, oportunităţile de învăţare, numeroasele burse de studii, mobilităţile internaţionale sunt câteva dintre argumentele pentru care Universitatea din Piaţa Romană constituie o opţiune inspirată, sigură şi de perspectivă pentru voi! Succes, dragi candidaţi!" (Prof. univ. dr. Nicolae Istudor, Rector)

Eşti absolvent de liceu şi, cu siguranţă, vrei să alegi o universitate, care să-ţi asigure, la absolvire, şanse maxime de a-ţi construi o carieră frumoasă? Vrei să ai un viitor sigur, să-ţi găseşti un loc de muncă ofertant şi să devii un om de succes?

Alege un Lider şi vei deveni un Lider!

Academia de Studii Economice din Bucureşti, cea mai bună universitate de profil economic şi de administraţie publică din Europa de Sud-Est, îţi oferă oportunitatea de a-ţi clădi un astfel de viitor şi de a face parte dintr-o comunitate universitară de prestigiu, cu cea mai bună inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii autohtone. Conform QS World University Rankings, 85% dintre absolvenţi îşi găsesc de lucru în primele 6 luni de la terminarea facultăţii, în domeniul studiat.

Cu o tradiţie centenară, Academia de Studii Economice din Bucureşti este o universitate modernă, care se adaptează constant la cerinţele economiei de piaţă, în strânsă legătură cu cerinţele mediului de afaceri. ASE este într-o dinamică permanentă, oferind mereu noi oportunităţi studenţilor săi.

ASE este o universitate de cercetare avansată şi educaţie, bine poziţionată la nivel internaţional, fapt atestat de ranking-urile de prestigiu. Conform celui mai recent clasament de notorietate Times Higher Education World University Rankings, ediţia 2021, ASE reconfirmă locul I în România şi se situează pe locul 601 - 800 în lume.

Oferta propusă de locuri pentru concursul din septembrie 2020, la învăţământul cu frecvenţă, la distanţă şi cu frecvenţă redusă, poate fi consultată pe pagina web dedicată admiterii.

Înscrierile şi întregul concurs de admitere se desfăşoară exclusiv ONLINE, pe platforma admitere.ase.ro, în semn de grijă şi respect faţă de sănătatea candidaţilor noştri. Candidaţii vor încărca documentele de concurs pe platforma admitere.ase.ro, selectând opţiunile pentru programele de studii alese.

Înscrierile încep vineri, 4 septembrie, şi se încheie miercuri, 9 septembrie, ora 16.00 (detalii).

Paşii către Admiterea la ASE sunt:

- eseul motivaţional;

- testul de competenţă lingvistică - pentru candidaţii care optează pentru programe cu predare în limbă străină şi nu au certificate de competenţă lingvistică recunoscute de ASE;

- media generală de admitere, calculată ca medie ponderată între media obţinută la examenul de bacalaureat (70%) şi media anilor de studii (30%).

Proba scrisă eliminatorie de competenţă lingvistică pentru programele de studii cu predare într-o limbă străină se poate echivala cu certificate de competenţă lingvistică, recunoscute de ASE. De asemenea, sunt scutiţi de susţinerea tes­tului de competenţă lingvistică candidaţii care au absolvit studiile liceale în limba străină a programului de licenţă pentru care optează.

Candidaţii la programele universitare de licenţă ale ASE, la învăţământul cu frecvenţă, la distanţă sau cu frecvenţă redusă pot urma una dintre cele 12 facultăţi ale universităţii.

Informaţii complete despre admiterea la ASE pot fi consultate pe pagina dedicată Admitere Licenţă Septembrie 2020 şi pe pagina oficială de Facebook.

Diploma de absolvent al ASE constituie garanţia unui viitor sigur şi a celei mai bune inserţii pe piaţa muncii. Având în vedere oportunităţile oferite de învăţământul desfăşurat online sau în forme mixte de interacţiune a cadrelor didactice cu studenţii, Academia de Studii Economice din Bucureşti pregăteşte deschiderea, în anul universitar 2021-2022, a unor noi centre teritoriale de învăţământ la distanţă la Focşani, Călăraşi şi Predeal, răspunzând astfel solicitărilor autorităţii locale şi ale pieţei de muncă din zonele menţionate.

Alege un Lider şi vei deveni un Lider!

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Dtlawyers
Apanova
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale

Curs valutar BNR

20 Apr. 2021
Euro (EUR)Euro4.9279
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0872
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4613
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7162
Gram de aur (XAU)Gram de aur232.2817

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

FINANCIAL FORUM 2021
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro