Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

ADVERTORIAL:Cine vin de Paşte acasă?

Media-Advertising /

Cine vin de Paşte acasă?

Noul canal online de aprovizionare cu vin din România - Licitaţia de Vinuri, propune în preajma sărbătorilor pascale aproximativ 200 de sortimente de vinuri premium din renumite crame ale lumii. Cu această ocazie, vinurile din licitaţie, în afară de satisfacţia degustării, pot oferi şi un profit bun peste ani dacă este tezaurizat, acordându-i-se timp şi atenţie, având toate atributele necesare pentru care pot fi privite ca o bună investiţie: branduri recunoscute, recoltele bogate din podgorii celebre, dar şi tradiţie şi calitate garantată de certificate de autenticitate.

Licori franţuzeşti de colecţie, premium spaniole sau de vinotecă româneşti, vinurile din licitaţie reprezintă, astăzi, active care nu-şi pierd valoarea în timp, din contra - cu cât se învechesc mai mult, cu atât devin mai scumpe şi mai greu de găsit. Pe lângă vinurile de colecţie, licitaţia pune la dispoziţie şi vinuri tinere, care fiind antamate acum devin o investiţie cu un factor mare de multiplicare în timp.

Una dintre cele mai valoroase mărci de vinuri, care aduc un profit sigur celor care investesc în ele, este, potrivit Liv-ex, cea mai mare platformă de tranzacţionare a vinurilor din lume, Château Latour, care se găseşte astăzi în Licitaţia de Vinuri într-un impresionant lot de 9 sticle din 1959 cu un preţ de pornire de 400 de euro.

Preţurile de pornire ale vinurilor din licitaţie sunt de 20-50% din preţul pieţei de vinuri - pentru 20 de euro, cel mai mic preţ, până la 700 de euro pentru o colecţie de 6 sticle de vinuri spaniole Vega Sicilia & Toro. Pentru cei care sunt atraşi de evoluţia unui vin, licitaţia prezintă deosebite verticale - un impresionant lot de vinuri de Bordeaux "40 de ani în 9 sticle de Saint-Émilion Grand Cru Classè pleacă de la 400 de euro preţ de pornire sau o altă verticală de vinotecă, de data aceasta românească, este reprezentată de 5 sticle de Merlot, anii "80-'90 şi are un preţ de pornire de doar 90 de euro.

Licitaţia de Vinuri este dedicată atât colecţionarilor, investitorilor, celor care vor să achiziţioneze un vin special pentru masa de Paşte sau pentru cei care vor să facă un cadou cu gust. Expoziţia online a licitaţiei de vinuri, disponibilă pe artmark.ro, permite, în condiţiile actuale, o călătorie virtuală în renumitele podgorii ale lumii, iar pe 15 aprilie întregul stoc poate fi licitat în regim online pe platforma Artmark Live.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS