Abonament gratuit

Afacerile Temad Co au crescut cu 13%, în primele nouă luni

Ziarul BURSA #Companii #Construcţii /

Afacerile Temad Co au crescut cu 13%, în primele nouă luni

Importatorul şi distribuitorul de produse pentru construcţii şi industrie Temad Co a înregistrat o creştere de 13% a afacerilor, în primele nouă luni ale anului, până la 20,7 milioane de euro, potrivit unui comunicat remis redacţiei. Avansul a fost susţinut de proiectele de renovări şi de construcţiile noi, cu accent pe termoizolaţii prin producţia proprie de plasă din fibră de sticlă, conform sursei citate.

Florin Madar, directorul general al Temad Group, a declarat: "Investiţia în producţie ne-a sprijinit dezvoltarea în condiţiile unei pieţe nesigure, care îşi continuă declinul şi în 2014. Am mizat pe segmentul termoizolaţiilor, un sector foarte important care se va dezvolta şi în următoarea perioadă şi ne-am concentrat eforturile pe producţia şi vânzările de plasă de fibră de sticlă şi accesorii necesare sistemelor termoizolante. Astfel, ne-am depăşit estimările privind cifra de afaceri".

Anul trecut, compania a deschis o fabrică de plasă de fibră de sticlă în Braşov, printr-o investiţie de un milion de euro. Unitatea are o capacitate anuală de producţie de aproximativ 9 milioane de metri pătraţi, fiind suficientă pentru reabilitarea termică a peste 4.500 de blocuri cu 10 etaje, conform sursei menţionate.

Directorul Temad Group estimează o creştere moderată a afacerilor companiei în trimestrul patru, în condiţiile în care industria construcţiilor va fi puternic influenţată de condiţiile meteorologice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa Antreprenoriat fără gen
DTLAWYERS
Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Pactul pentru muncă
Livestreaming Teatrul Naţional
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
Pagini Aurii
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS