Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

ALEXANDRU RAFILA, DESPRE REACŢIILE PRIMITE DUPĂ INTRAREA ÎN POLITICĂ:"Reacţiile au fost de încurajare, dar şi de reticenţă"

A.B.
Politică /

"Reacţiile au fost de încurajare, dar şi de reticenţă"

Profesorul Alexandru Rafila a mărturisit că anunţul privind intrarea sa în politică, în Partidul Social Democrat, a avut reacţii "de încurajare, într-o anumită măsură", dar şi de reticenţă "pentru că zona politică din România nu are cea mai bună reputaţie" iar în PSD s-au întâmplat, în ultimii ani, "lucruri care nu au legătură cu social-democraţia", transmite News.ro.

"Reacţiile au fost de încurajare, într-o anumită măsură, dar şi de reticenţă, pentru că zona politică din România nu are cea mai bună reputaţie, iar poziţia Partidului Social Democrat, evoluţia din ultimii ani, a dus şi acest partid într-o zonă de incertitudine inclusiv indentitară, pentru că lucrurile care s-au întâmplat nu au legătură cu social-democraţia", a declarat Alexandru Rafila într-o emisiune difuzată sâmbătă de Digi 24.

El s-a caracterizat drept un om optimist şi perseverent, care vrea să creadă că "lucrurile în această ţară se pot face şi bine, curat", iar pentru ca acest lucru să se întâmple este nevoie de implicarea cât mai multor profesionişti.

Rafila a mărturisit că a primit un e-mail de la o persoană care l-a criticat şi i-a transmis că intră în politică pentru că are "un interes".

"Dacă percepţia publică este că toţi cei care accesează zona politică au interes personal, iar interesul public nu există, este foarte periculos. (...) Dacă toată zona politică e considerată exponentul intereselor de grup sau personale iar interesele publice sunt accesorii, atunci că avem o problemă foarte serioasă şi cred nu ne mai facem bine ca ţară. Trebuie să schimbăm neapărat această percepţie şi nu putem să schimbăm decât dacă facem pasul şi, prin exemplul personal, prin activitatea noastră, reuşim să demonstrăm publicului că într-adevăr suntem în slujba lor şi nu în slujba propriilor noastre interese" a adăugat Alexandru Rafila.

El a adăugat că şi-a consultat familia înainte de a decide să aibă activitate politică.

Opinia Cititorului ( 3 )

 1. Nu Rafila trebuie sa răspundă la întrebări ci Ciolacu trebuie sa explice poporului de ce un partid social-democrat cu electorat conservator ar coopta un astfel de reprezentant al FIAREI globsliste pe listele pentru Parlamentul României.

  Nu credeam că un om cu capul pe umeri, aparent, ar adera la o astfel de grupare mafiota, chiar daca pretinde că s.a schimbat!

  De ce ar primi PSDul, partid social-democrat, conservator, etc, o asemenea FIARA globalistă in partid?

  De ce ar intra Rafila - Drosofila într-un partid presupus retrograd, învechit, corupt, clientelar, reacționar la noua religie a virusului??? 

  Ce securiști au făcut posibilă o astfel de alianță contrară naturii și bunelor moravuri și ce interese au de l-au inpins pe Rafila in PSD??

  Ziarul Bursa ce părere are despre aceasta cununie? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
ADAMA

Curs valutar BNR

28 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1525
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5548
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3881
Gram de aur (XAU)Gram de aur253.0990

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
syngenta
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie