Alin Chitu ar urma să fie secretar de stat la Ministerul Finanţelor pe zona de fiscalitate

J.P.
Politică / 14 ianuarie

Alin Chitu ar urma să fie secretar de stat la Ministerul Finanţelor pe zona de fiscalitate

Alin Chitu ar urma să fie secretar de stat la Ministerul Finanţelor pe zona de fiscalitate, conform pagini de facebook a PNL Timiş. El a fost propus de Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş, relatează Hotnews.

Absolvent de ASE, el este membru al boardului Imprimeriei Naţionale, a lucrat ca director la Deloitte România şi a fost expert la Banca Mondială. În perioada 2007-2012 a fost manager în cadrul KMPG.

"Biroul Politic Judeţean a votat miercuri seară, în prima şedinţă din acest an, propunerile pentru reprezentanţii PNL Timiş în funcţiile centrale. Conducerea filialei a obţinut următoarele poziţii în urma negocierilor de la Bucureşti: un post de secretar general adjunct al Guvernului, nominalizarea PNL Timiş fiind Bogdan Ghelbere, acum secretar general adjunct al PNL Timiş; postul de secretar de stat în Ministerul Finanţelor Publice. Nominalizarea susţinută de BPJ PNL Timiş este pentru Alin Chitu, absolvent de ASE, masterand în guvernanţă publică europeană, cu o experienţă de 15 ani în domeniul privat fiscal. Chitu a fost consultant în cadrul Băncii Mondiale şi a avut poziţii de conducere la KPMG şi Deloitte", se arată în postarea PNL.

"Alegerea reprezentanţilor filialei Timiş în Executiv este o decizie importantă pentru viitorul organizaţiei şi pentru relaţionarea cu administraţia publică centrală. Am avut consultări cu grupul primarilor liberali, cu parlamentarii de Timiş şi cu membrii BPJ Timiş despre persoanele nominalizate pentru aceste funcţii. Sunt poziţii care vor fi în sprijinul administraţiilor locale din Timiş, pentru a promova proiectele primarilor noştri şi, implicit, pentru a putea respecta promisiunile noastre către cetăţeni, în campanie, spre dezvoltarea unui Timiş european. Sunt două posturi cu responsabilitate majoră pentru Timiş, atât faţă de filială, faţă de primari, de parlamentari, la cel mai înalt nivel al Guvernului. Am încredere că cei doi colegi nominalizaţi astăzi vor fi oneşti, vor reprezenta cu cinste Timişul şi vor face renume filialei, ca o filială care promovează oameni competenţi", a declarat preşedintele interimar al PNL Timiş, Alin Nica.

Ziarul BURSA

27 ianuarie

Citeşte Ziarul BURSA din 27 ianuarie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
ELECTRICA FURNIZARE S.A.
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
E.ON

Curs valutar BNR

26 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0195
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5190
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4869
Gram de aur (XAU)Gram de aur239.1954

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video

ENGLISH SECTION

more articles

Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro