Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Amenzi pentru toţi participanţii la sărbătorirea premierului Ludovic Orban

G.M.
Politică /

Amenzi pentru toţi participanţii la sărbătorirea premierului Ludovic Orban

Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a aplicat, sâmbătă, amenzi pentru cei patru membrii ai Cabinetului Orban care nu au respectat regulile privind purtarea măştii şi fumatul în spaţii închise. Astfel, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a fost amendat cu 3.000 de lei pentru că nu purta mască şi fuma în birou, miniştrii Economiei şi Transporturilor, Virgil Popescu şi Lucian Bode au fost sancţionaţi cu câte 2.500 de lei pentru nepurtarea măştii iar vicepremierul Raluca Turcan trebuie să plătească 1.000 de lei pentru purtarea măştii în mod necorespunzător.

"Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a aplicat, astăzi, sancţiuni contravenţionale pentru cinci membri ai Executivului. Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancţionaţi cu câte două amenzi contravenţionale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană,pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară şi pentru fumat în spaţii în care acest lucru este interzis. Alte două persoane au fost sancţionate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măştii de protecţie sanitară. A cincea persoană a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măştii de protecţie în mod necorespunzător", arată un comunicat de presă.

Potrivit reprezentanţilor din Guvern, aceştia au achitat deja sancţiunile prin intermediul ghiseul.ro.

Tot sâmbătă, şi prim-ministrul Ludovic Orban a primit o amendă de 3.000 de lei, pe care a achitat-o, pentru nepurtarea măştii şi fumat în spaţiul public, după publicarea unei fotografii în care membrii Cabinetului apăreau într-un cadru informal, cu ocazia zilei de naştere a premierului.

Opinia Cititorului ( 11 )

 1. amenzile primite ar trebui sa fie de cel putin de 1000 de ori mai mari!

  daca un cap de p incoronat plateste 3 lei si o ciunga pentru gestu' din poza ce incredere sa mai avem in ei? 

  haotici sunt, nesimtiti la greu, inconsecventi cat cuprinde si se pricep la guvernare ca porcul la construit case

   

  1. Totusi

   Ce tradatori aveti printre voi... 

   Il/o primiti la chermeza, va fotografiaza si apoi va da ingat presei  

   Aveti o super echipa la guvern de incredere

   Precum e poporul asta de delatori tradatori si orientali 

  Ce vrăjeală populista, s-au pozat singuri și acum se duc să plătească. Ce feic-nius oribil..

  Doar nu crede careva, ca escrocii astia vor plati amenzile din buzunarele lor! Pt asa ceva exista banii publici!

  Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă vine cu o propunere surprinzătoare, motivată de impunerea distanțării fizce și de reducerea maculaturii din instituții: stocarea tuturor datelor personale, de identitate, de sănătate, fiscale, bancare, cazier ale cetățenilor români pe un singur card cu microcip, care să devină interfața de contact de la distanță a cetățeanului cu autoritățile, în cadrul unei administrații complet digitalizate.

  În opinia lui Falcă, România ar avea astfel „șansa” de a deveni o „campionă mondială” la asemenea măsuri, la fel cum este în prezent în top la viteza Internetului, pentru că întârzierea inițială în domeniul digitalizării ar prezenta avantajul „arderii etapelor”, putându-se implementa direct tehnologia cea mai avansată 

  1. link te rog, indica sursa

   ok ,am dat eu google, e un articol din adevarul din 14 aprilie anul asta unde falca sustine chestia asta

  Carantină silnică pe viață !!!

  sa intelegem ca Direcţia Generală de Poliţie are baza legala sa aplice sanctiuni doar la vederea unor poze pe internet!!

  in nici o institutie nu se respecta legea cu fumatul, purtatul masti, sa nu mai vorbim de purtarea măştii de protecţie în mod corespunzător 

  mie-mi miroase a actiune de imagine publica - PR total .. in fata romanilor pe drept nemultumiti de amenzile oribile primite abuziv de la Politie... asa ca s-au pozat stand frumos si apoi au marcat banutul la amenda sunand POlitia ... sa vada tot romanul ca ...UNDE-I LEGE NU-I DE JOACA.

  Mi se pare prea cusut cu ata alba totul :))  

  Anulati toate amenzile date in perioada de urgenta! Nu exista conceptul de amnistie aplicat pe amenzi? Sau macar in cazurile sociale unde amenda data unei persoane depaseste jumatate din venitul ei pe o luna (ANAF are datele veniturilor!) sa fie stearsa amenda.  

  1. Au dat astia amenzi ca la nebuni ! Pe locul 1 in Europa la amenzi si in primele locuri in lume!

   Bai, ati luat-o razna ????? Amenzi de 10-20.000 ron ?!?!?!? In Romania? Si celor din vestul Europei li s-au parut lor mari amenzile!

   Aceste actiuni gangsteresti cu amenzile va vor darama! Vedeti ca o sa mai avem valuri de virus... tineti-o tot asa cu amenzile daca vreti oameni sa vina sa va dea foc de vii !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie