ANCA DRAGU, CĂTRE FEMEILE ANTREPRENOR:''Reprezentaţi un veritabil model de urmat în viaţă''

G.U.
Politică / 19 mai

''Reprezentaţi un veritabil model de urmat în viaţă''

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a declarat că va fi mereu un partener pentru mediul de afaceri, pentru creşterea gradului de conştientizare a rolului femeii într-o societate modernă, transmite Agerpres.

"Prin activitatea pe care o desfăşuraţi în fiecare zi, prin faptul că excelaţi în domeniile dumneavoastră de activitate, în ciuda greutăţilor provocate de COVID, birocraţie, stereotipuri, dumneavoastră reprezentaţi un veritabil model de urmat în viaţă pentru multe femei. Evenimentul de astăzi îmi da şansa de a discuta despre progresele înregistrate de România în ceea ce priveşte egalitatea de şanse şi rolul pe care femeile îl au în societatea românească, dar mai ales despre ce trebuie să facem împreună, femei şi bărbaţi, instituţii ale statului şi mediu de afaceri, pentru a îmbunătăţi societatea în care copiii noştri vor trăi", a afirmat Dragu, miercuri, la Gala "Women in Economy" organizată de Confederaţia Naţională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Anca Dragu consideră o datorie schimbarea prejudecăţilor sociale care împiedică femeile să devină femei de succes în viitor, notează sursa citată.

"Dacă ne referim la trecut, trăim într-o societate în care femeile au oportunităţi mai bune decât mamele şi bunicile noastre. Cu toate acestea, suntem departe de o societate în care femeile sunt sprijinite şi încurajate să se dezvolte şi astfel să contribuie la atingerea potenţialului de dezvoltare. (...) Este datoria noastră să schimbăm stereotipurile şi prejudecăţile sociale care împiedică femeile de astăzi să devină femei de succes în viitor. Numai prin puterea exemplului putem influenţa generaţiile viitoare. În calitate de preşedinte al Senatului voi fi mereu un partener pentru mediul de afaceri în tot ceea ce înseamnă abilitarea femeilor şi creşterea gradului de conştientizare a rolului femeii într-o societate modernă. (...) Sunt ferm convinsă că împreună cu guvernul şi cu reprezentanţii societăţii civile, cu fiecare dintre dumneavoastră, vom încuraja femeile să ia propriile decizii în viaţă", a adăugat Dragu.

Ea a punctat că, în acest mandat de preşedinte al Senatului, va înlesni "drumul femeilor către antreprenoriat şi implicit către prosperitate economică".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”
Dtlawyers
BTPay
Apanova

Curs valutar BNR

27 Oct. 2021
Euro (EUR)Euro4.9486
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.2693
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.6485
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8647
Gram de aur (XAU)Gram de aur245.2878

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

eximbank.ro
gerocossen.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
romaniansmartcity.ro
cnipmmr.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro