ANUL TRECUT,"Stanleybet" a plătit 18,3 milioane euro către pariori

C.P.
Ziarul BURSA #Companii /

Agenţia de pariuri "Stanleybet" a plătit, în 2009, o sumă totală de 18,3 milioane euro către jucătorii din România. În comparaţie cu anul 2008, plăţile companiei către pariori au fost în urcare cu 6,7 milioane euro.

"Pariurile pe meciurile de fotbal rămân în continuare preferatele publicului român, dar din ce în ce mai mult interesul pariorilor se orientează şi către alte evenimente sportive şi chiar extrasportive", a afirmat directorul general al "Stanleybet", Liviu Popovici, directorul general al filialei din România a grupului britanic "Stanleybet International".

Criza economică şi-a făcut simţită prezenţa din plin în prima parte a lui 2008, ceea ce s-a tradus imediat în scăderea sumelor pariate de jucători. "În primele şase luni ale anului trecut, situaţia companiilor de pariuri a fost foarte dificilă peste tot în lume, atât din cauza crizei economice, dar mai ales ca urmare a marginilor extrem de scăzute înregistrate. În această perioadă au existat mai multe săptămâni în care casele de pariuri au trebuit să onoreze câştiguri ce au depăşit încasările. Ulterior, lucrurile au început să redreseze, astfel că perioada cea mai grea a fost depăşită", a mai afirmat Liviu Popovici.

Potrivit companiei, anul acesta ar putea consemna o îmbunătăţire a pieţei pariurilor.

"Planurile noastre depind covârşitor de asigurarea stabilităţii fiscale şi legislative în domeniu. Este foarte cunoscut faptul că în acest moment una din problemele stringente ale autorităţilor este gradul foarte scăzut de colectare a taxelor şi impozitelor. În condiţiile în care, conform legislaţiei specifice, pentru a beneficia de licenţă de organizare a activităţii de pariuri, companiile trebuie să nu înregistreze întârzieri în plata taxelor, considerăm că statul trebuie să depună eforturi în sensul securizării surselor sigure de venituri către bugetul de stat consolidat", a concluzionat domnul Popovici.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS