APDT Prahova: Parteneriat de bune practici în turismul religios

A.F.
Miscellanea / 8 ianuarie

APDT Prahova: Parteneriat de bune practici în turismul religios

APDT Prahova: Parteneriat de bune practici în turismul religios

Weekendul care tocmai a luat sfarsit, a avut loc incheierea oficiala a sarbatorilor de iarna, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, Boboteaza reprezintă încheierea ciclului celor 12 zile ale Sărbătorilor de iarnă, care încep pe 25 decembrie, cu Naşterea Domnului sau Crăciunul.

Drumul Manastirilor prahovene a fost luat cu asalt de credinciosii care au dorit sa participe la slujbele de Boboteaza unde s-a oferit Aghiasma Mare , la slujbele organizate pentru Sfantul Ioan Botezatorul.

In acest weekend vremea a trecut de la o extrema la alta, vineri si sambata temperaturile au fost asemanatoare zilelor de primavera, pe cand ziua de duminica a fost rece si ploioasa.

A fost un weekend ideal pentru turismul religios, turism spiritual, turism sacru, sau turism de credinţă, atat pentru pelerinaj - călătorii în scopuri religioase sau spirituale, cat si pentru vizualizarea monumentelor şi artefactelor religioase, o ramură a obiectivelor turistice.

Au fost organizate de catre agentiile de turism, excursii cu pranz inclus la manastirile din Prahova, Mănăstirea Zamfira şi Mănăstirea Ghighiu . Link https://www.luxuriatravel.ro/oferta/excursie-de-boboteaza-la-manastirea-zamfira-si-manastirea-ghighiu-cu-pranz-inclus

Deasemenea excursii au fost organizate si la Mănăstirea Pissiota.

APDT Prahova este un parteneriat public-privat, model de bune practici, cu funcţiuni de OMD, organizaţie de management al destinatiei, înregistrată din 2008 la iniţiativa ANAT. Aceasta reuneşte într-un parteneriat public-privat alături actori din turismul prahovean Consiliul Judeţean, consili locale, hoteluri, agenţi de turism, CCI Prahova, UPG.

APDT Prahova este membru în Consiliul Director al Alianţa pentru Turism (APT), membru activ al Consiliului de brand al României, al grupului de lucru voucherele de vacanţă, al grupului de lucru Organizaţii de Management al Destinaţiilor (OMD) şi de asemenea membru fondator şi vicepreşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (FAPT).

hidroelectrica.ro
aages.ro
fedbet.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

15 Apr. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6664
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1094
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8274
Gram de aur (XAU)Gram de aur352.3272

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
edevize.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
32.aicps.ro
roenergy.eu
AIESEC
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb