Arval, BNP Paribas Cardif şi Venchi, chiriaşi în proiectul Ethos House, cu livrare în octombrie

Ziarul BURSA #Companii / 24 iulie 2014

Omul de afaceri grec Gkotsis Anastasios, dezvoltatorul clădirii de birouri Polonă 68, va finaliza la 1 octombrie construcţia unei clădiri de birouri de circa 8.000 metri pătraţi în Calea Floreasca, investiţie de peste 7 milioane euro, Arval, BNP Paribas Cardif şi Venchi fiind primii chiriaşi.

Clădirea de birouri are o suprafaţă netă închiriabilă de 7.758 metri pătraţi, distribuită pe 9 nivele, parterul fiind închiriat integral de doi retaileri. De asemenea, alte două nivele au fost închiriate.

"Doi retaileri renumiţi au închiriat împreună întregul spaţiu de la parterul clădirii, reprezentând o suprafaţă de 768 mp. Unul dintre aceştia este Venchi, un nume cu tradiţie în Italia în domeniul ciocolatei premium şi un brand cu acoperire internaţională. Arval Romania, compania de leasing operaţional specializată în managementul flotelor, va fi, de asemenea, unul dintre chiriaşii Ethos House închiriind un etaj. Un alt etaj este închiriat de către compania internaţională de asigurări BNP Paribas Cardif România şi purtăm discuţii în continuare cu alte părţi interesate", a declarat Sînziana Zainea, leasing manager al Ethos House, citat de Mediafax.

Ultimul etaj al clădirii va fi ocupat de reprezentanţii dezvoltatorului, astfel că în prezent clădirea are închiriate 3 din cele 8 nivele disponibile, respectiv circa 40% din suprafaţă.

Omul de afaceri a cumpărat terenul pe care este dezvoltată clădirea în 2012 de la compania Willbrook Internaţional pentru 1,5 milioane de euro.

Terenul de circa 1.500 de metri pătraţi, cumpărat anul trecut cu 1,5 milioane euro, este situat pe strada Gheorghe Ţiţeica, iar suprafaţa construită a clădirii va fi de 12.500 metri pătraţi. Suprafaţa pe etaj va avea între 925 şi 1.025 metri pătraţi. Imobilul are 100 locuri de parcare. Clădirea este clasificată verde.

Gkotsis Anastasios a fost unul dintre investitorii care au dezvoltat clădirea de birouri Polonă 68 Business Center, investiţie de 15 milioane de euro. În clădire au sediul firme precum Ariston Thermo Romania sau Novartis.

România - Strategia dezvoltării
mk-airport.ro
Electromagnetica
BTPay
danescu.ro
ccib.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

02 Iun. 2023
Euro (EUR)Euro4.9633
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6099
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0913
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7790
Gram de aur (XAU)Gram de aur293.6078

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
thediplomat.ro
thediplomat.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro