ASTĂZIGuvernul se reuneşte într-o nouă şedinţă

G.B
Politică / 13 ianuarie

Guvernul se reuneşte într-o nouă şedinţă

Guvernul se reuneşte astăzi în şedinţă, pe ordinea de zi aflându-se un proiect de ordonanţă de urgenţă care prevede, printre altele, că Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse preia de la Ministerul Tineretului şi Sportului pachetul de acţiuni deţinut de stat la societatea Biroul de Turism pentru Tineret (BTT) - S.A. Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse preia de la Ministerul Tineretului şi Sportului pachetul de acţiuni deţinut de stat la societatea "Biroul de Turism pentru Tineret (BTT)" - S.A. Bucureşti. (...) Ministerul Familiei va exercita toate drepturile şi îşi va asuma toate obligaţiile ce decurg din calitatea de acţionar, în numele statului, la societatea "Biroul de Turism pentru Tineret (BTT)" - S.A. Bucureşti, în condiţiile legii", se arată în ordonanţa de urgenţă pentru modificarea şi completarea unor acte normative.

Actul normativ mai are referiri şi la Cancelaria prim-ministrului. În subordinea acesteia se pot înfiinţa departamente, organizate ca structuri fără personalitate juridică, ale căror atribuţii, organizare şi funcţionare se aprobă prin hotărâre a Guvernului, conduse de secretari de stat, numiţi şi eliberaţi din funcţie prin decizie a prim-ministrului.

Un alt act normativ care figurează pe ordinea de zi a şedinţei de Guvern este hotărârea care completează HG nr. 696/2021 pentru aprobarea pachetelor de servicii şi a Contractului-cadru care reglementează condiţiile acordării asistenţei medicale, a medicamentelor şi a dispozitivelor medicale, tehnologiilor şi dispozitivelor asistive în cadrul sistemului de asigurări sociale de sănătate pentru anii 2021 - 2022.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

12 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8909
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7450
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0380
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7696
Gram de aur (XAU)Gram de aur272.6466

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro