Atu Tech triplează investiţiile în sisteme fotovoltaice

S.B.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 3 mai

Atu Tech triplează investiţiile în sisteme fotovoltaice

Atu Tech a alocat, în 2023, investiţii de peste 1 milion de euro în dezvoltarea celei mai noi categorii de produse din portofoliu, sisteme fotovoltaice, potrivit unui comunicat al companiei, remis astăzi redacţiei.

Compania triplează, astfel, investiţiile iniţiale în categorie şi estimează că 15% din vânzările din 2023 vor fi generate de panouri fotovoltaice, produse şi accesorii complementare.

Deşi a introdus aceste tipuri de produse în portofoliu abia la începutul anului 2022, Atu Tech a închis 2022 cu o pondere de aproape 10% în vânzări generată de sistemele fotovoltaice, această categorie de produse având una dintre mai accelerate evoluţii din istoria companiei.

Investiţiile în noua gamă au loc în contextul creşterii cererii pentru sisteme fotovoltaice, atât pentru sisteme complete off-grid sau on-grid, cât şi pentru echipamente şi accesorii de instalare.

"Am ales să facem o astfel de investiţie ca urmare a cererii mari pentru sisteme fotovoltaice. Dacă, la finalul lui 2022, aveam aproximativ 250 de repere listate, în prezent am diversificat oferta, şi oferim peste 600 de produse care acoperă un spectru cât mai mare din cerere. În plus, anul acesta, am pus accent şi pe structura de montaj a panourilor fotovoltaice şi am adus echipamente care uşurează munca instalatorilor. Folosind aceste echipamente, colaboratorii noştri eficientizează cu până la 40% din timpul de instalare", spune Sorin Felea, director Atu Tech. "Mai mult, am renegociat taxele de transport şi am reuşit să livrăm produsele cu 20% mai ieftin decât în 2022. Oferim livrare paletizată la un cost foarte bun şi într-un timp foarte scurt pentru produsele din stoc. Iar odată cu îmbunătăţirea logisticii, oferim şi panouri la bucată, cumpărătorii putând achiziţiona acum numărul exact de panouri pentru proiectele lor".

În ceea ce priveşte sistemele achiziţionate de utilizatorii individuali, cel mai bine vândute sunt sistemele complete, cu o putere instalată de 5-8 KW, cu montajul inclus, de regulă, pe acoperişul clădirilor. De asemenea, se vând cel mai bine produsele de la branduri cunoscute şi care au un preţ competitiv care ajunge, în medie, la aproximativ 1.000 - 1.200 de euro / KW instalat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Energia în priză
Apanova
BTPay
Electromagnetica
Apanova
hidroelectrica.ro
danescu.ro
arsc.ro

Curs valutar BNR

29 Sep. 2023
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.6864
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.1446
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7433
Gram de aur (XAU)Gram de aur282.2442

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
ahkawards.ro
roenergy.eu
cnipmmr.eu
gotech.world
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb