Autoritatea britanică pentru Conduită Financiară britanică a aprobat prospectul de listare a FP

Elena Deacu
Piaţa de Capital /

Autoritatea pentru Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA) a aprobat Prospectul aferent listării secundare a Fondului pe London Stock Exchange.

Potrivit unui raport al Franklin Templeton, administratorul Fondului, Prospectul, în forma aprobată de FCA, este disponibil pe paginile de internet ale bursei din Londra şi Fondului Poprietatea. Varianta în română a Prospectului va fi disponibilă în scurt timp.

"În continuarea anunţului din data de 21 aprilie 2015, Fondul Proprietatea anunţă astăzi publicarea unui prospect ("Prospectul") în legătură cu solicitarea sa de admitere la tranzacţionare pe Secţiunea Specialist Fund Market a London Stock Exchange plc ("London Stock Exchange") a Certificatelor de Depozit Globale ("GDR") având drept suport acţiuni emise de acesta ("Admiterea la Tranzacţionare")", se mai arată în raportul transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Se preconizează că Admiterea la Tranzacţionare va avea loc în data de 29 aprilie 2015. Prospectul va fi disponibil pe pagina de internet a London Stock Exchange la adresa www.londonstockexchange.com/exchange/news/market-news/market-news-home.html şi pe pagina de internet a Companiei la adresa www.fondulproprietatea.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS