AV. GHEORGHE MUŞAT:  "Multe din proiectele importante din România au fost finalizate cu participarea avocaţilor noştri"

Elena Deacu
Ziarul BURSA #Companii / 28 mai 2015

Multe din proiectele şi tranzacţiile importante din România au fost finalizate cu participarea avocaţilor casei de avocatură Muşat & Asociaţii, a declarat Av. Gheorghe Muşat, Senior Partner, în cadrul unei recepţii.

Ieri, casa de avocatură Muşat & Asociaţii a aniversat împlinirea a 25 ani de activitate şi lansarea ghidului legislativ "Doing Business in Romania 2015".

Cu această ocazie, Av. Gheorghe Muşat, a transmis: "Aceşti 25 de ani au fost, pentru noi toţi, ani frumoşi, plini de succese, deşi nu au fost lipsiţi de dificultăţi. Au fost ani frumoşi pentru că, în anul 1990, am pornit la drum cu câţiva tineri absolvenţi de drept, iar astăzi Muşat & Asociaţii a ajuns la 19 parteneri şi peste 100 de avocaţi, toţi fiind formaţi aici, la «Şcoala Muşat & Asociaţii». Au fost ani plini de succese, pentru că multe din proiectele şi tranzacţiile importante din România au fost finalizate cu participarea avocaţilor noştri. Este pentru noi un motiv de mândrie că aceste tranzacţii au fost apreciate de specialişti ca succese de referinţă pentru mediul de afaceri din România",

Domnia asa a menţionat: "În aceşti ani, am întâmpinat, desigur, şi dificultăţi. În primul rând, pentru că într-o ţară «emergentă», precum România, şi noi avocaţii ne-am confruntat cu greutăţile inerente tranziţiei de la comunism la democraţie şi economie de piaţă liberă. Apoi, pe o piaţă avocaţială în care îşi desfăşoară activitatea peste 30 de firme străine de avocaţi, competitivitatea este extrem de dinamică, iar succesul nu ţine o veşnicie".

Cu ocazia acestei aniversări, a fost lansat totodată şi ghidul "Doing Business în Romania", ediţia 2015. Disponibil în limba engleză, acest ghid conţine o analiză a cadrului legislativ român, pe domenii şi arii de interes. O echipă de peste 20 de avocaţi din cadrul Muşat & Asociaţii a contribuit la elaborarea noii ediţii "Doing Business în Romania".

La recepţia organizată la sediul Muşat & Asociaţii, au participat numeroşi clienţi, reprezentanţii unor companii publice şi private, oameni politici, reprezentanţi ai unor instituţii şi agenţii guvernamentale, jurnalişti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Conferinţa BURSA “Piaţa financiar-bancară”
APA NOVA
e-infra.ro
fngcimm.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Mai. 2024
Euro (EUR)Euro4.9762
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5851
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0237
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8519
Gram de aur (XAU)Gram de aur345.7888

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
mastercommunications.ro
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
everythinghr.live
thediplomat.ro
32.aicps.ro
roenergy.eu
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb