Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

Avansul afacerilor din industrie a încetinit în noiembrie 2019 la 1,2%

F.B.
Macroeconomie /

Avansul afacerilor din industrie a încetinit în noiembrie 2019 la 1,2%

Cifra de afaceri a companiilor din industrie a crescut în noiembrie 2019 cu 1,2%, faţă de aceeaşi lună a anului anterior, ritm încetinit faţă de luna precedentă, arată datele publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS), potrivit News.ro.

În octombrie 2019, cifra de afaceri din industrie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, a crescut pe ansamblu cu 3,3%.

În noiembrie 2019, cifra de afaceri din industrie, faţă de aceeaşi lună a anului trecut, a scăzut faţă de luna precedentă cu 6%, iar faţă de luna corespunzătoare din anul precedent a crescut cu 1,2%.

Cifra de afaceri din industrie, în luna noiembrie 2019, faţă de luna noiembrie 2018, a crescut pe ansamblu cu 1,2%, datorită creşterii înregistrate în industria prelucrătoare (+1,3%). Industria extractivă a scăzut cu 1,8%.

Pe marile grupe industriale creşteri au înregistrat: industria bunurilor de folosinţă îndelungată (+9,5%), industria energetică (+5,2%), industria bunurilor intermediare (+4,2%) şi industria bunurilor de uz curent (+2,5%). Industria bunurilor de capital a scăzut cu 4%.

În primele 11 luni din 2019, faţă de aceeaşi perioadă a anului anterior, cifra de afaceri din industrie a avansat cu 5%.

În 2018, cifra de afaceri din industrie, comparativ cu 2017, a crescut pe ansamblu cu 11,8% datorită creşterii industriei prelucrătoare (+12%) şi industriei extractive (+6%).

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS