Banca Transilvania atribuie 9,8 milioane de acţiuni salariaţilor

ADRIAN DRĂGHICI
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

Banca Transilvania atribuie 9,8 milioane de acţiuni salariaţilor

Banca Transilvania (simbol TLV) a hotărât distribuirea unui număr de 9.811.959 acţiuni către membrii Consiliului de Administraţie (CA), conducătorii băncii şi directori executivi, dealeri şefi, şefi, experţi Centrală şi alte categorii de salariaţi ai BT, se arată într-un raport oferit vineri Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Astfel, banca va achiziţiona respectivele acţiuni care vor fi acordate cu titlu gratuit către angajaţi.

Motivul acestei distribuiri este, conform raportului, oferirea şi implementarea unui sistem de remunerare care să asigure respectarea principiului performanţei pe termen lung şi a unui program de fidelizare a angajaţilor pe o perioadă de cel puţin trei ani.

Alocarea acestor acţiuni se va face la un preţ de subscriere de 0 lei per acţiune.

Banca Transilvania a înregistrat, în primul trimestru al anului, un profit brut de 123,5 milioane lei, mai mare cu 23% faţă de aceeaşi perioada a anului 2013, respectiv un profit net de 103,4 milioane lei, cu 22,6% peste câştigul din perioada similară a anului trecut, potrivit raportului trimis Bursei de Valori Bucureşti.

Veniturile operaţionale ale Băncii Transilvania au ajuns la 425 milioane lei, cu 19% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost de 357 milioane lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS