Abonament gratuit
Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”Videoconferinţa “Antreprenoriat fără gen”

Banca Transilvania lansează programul de voluntariat "Fii Ranger Urban!"

I.I.
Bănci-Asigurări #Mediu /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Banca Transilvania şi Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti lansează programul "Fii Ranger Urban!" prin care doresc să recruteze voluntari pasionaţi de natură şi de protejarea mediului înconjurător.

Este nevoie de 100 de voluntari care să se implice în acţiunile de menţinere a Parcului Natural Văcăreşti. Voluntarii se pot înscrie prin completarea unui formular pe website-ul asociaţiei.

"Echipa Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti a făcut toate demersurile necesare pentru a transforma Parcul într-o arie naturală protejată. Astăzi, administratorii şi apărătorii parcului au nevoie de voluntari pentru a le fi alături în acţiunile de pază şi protecţie, de igienizare a spaţiului, de monitorizare a speciilor de păsări şi animale, dar şi pentru implicarea în acţiuni educative. Alături de echipa asociaţiei, Banca Transilvania doreşte să contribuie la menţinerea sănătăţii Parcului Natural Văcăreşti", se menţionează într-un comunicat remis, ieri, Agerpres.

Ranger Urban este denumirea oficială şi statutul pe care îl capătă orice voluntar care se implică în acţiunile desfăşurate de Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti. Rangerul urban trebuie să desfăşoare acţiuni de pază şi protecţie-patrulări, acţiuni de igienizare, toaletare, consolidare poteci şi infrastructură, acţiuni de monitorizare şi conservare a biodiversităţii, dar şi acţiuni educative, ghidaj, observaţii ornitologice.

"Banca Transilvania, ca parte a comunităţii, susţine eforturile Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti de a menţine sănătatea celui mai mare spaţiu verde din Bucureşti şi totodată singura arie naturală protejată a ţării. Suntem alături de echipa asociaţiei pentru că ne dorim să sprijinim acţiunile sustenabile legate de mediu, din Bucureşti", a declarat Sergiu Mircea, director Marketing & Comunicare la BT.

La rândul său, Dan Bărbulescu, membru fondator al Asociaţiei Parcul Natural Văcăreşti, a precizat că Parcul a fost înfiinţat prin grija rangerilor urbani.

"Sunt oamenii care treptat iau în stăpânire oraşul şi care aleg să se implice în rezolvarea problemelor care depăşesc orizontul lor de comfort. Prin acest proiect, rangerul urban îşi primeşte în Parcul Natural Văcăreşti spaţiul de acţiune, de implicare şi de experimente. Invităm pe toţi cei care se regăsesc în profilul descris să ni se alăture", afirmă Dan Bărbulescu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. In rest le-au facut pe toate.

    Tocmai au anuntat pe actualii actionari BANCPOST cum se va face conversia in actiuni BT, mai slaba chiar decat precedenta oferta - tot de batjocura - de a primi bani in locul actiunilor BP. Deci grija inalta pentru actionari, ca asta au devenit fostii actionari BP, pentru salariati si pentru clienti. Desi vazand ce mult interes le-au acordat, clientii BP devin incet, incet, fosti

    De fapt interesul nu erau clienti, salariatii, sau activele BP ci doar desfiintarea unui concurent. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS