BĂSESCU:"Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el"

J.P.
Politică / 01 decembrie 2020

"Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el"

Traian Băsescu a afirmat pe Facebook că Arcul de Triumf a fost şi este asociat cu Armata şi cu poporul care îi aplaudă trecerea cadenţată. El a adăugat că preşedintele Klaus Iohannis a vrut ca de Ziua Naţională Arcul de Triumf să fie doar pentru el. "

Bâsescu: "Un simbol peste care nu se poate trece. Arcul de Triumf a fost şi este asociat cu Armata României şi cu poporul care îi aplaudă trecere cadenţată. Azi, de Ziua Naţională, Iohannis a vrut Arcul de Triumf doar pentru el. Nu a înţeles că el nu poate înlocui nici armata şi nici poporul. Urât moment al trufiei unui preşedinte. Dacă Ziua Naţională nu a putut fi sărbătorită cu o mare paradă militară şi împreună cu poporul, atunci cuvântarea prezidenţială putea fi ţinută în faţa Corpului Diplomatic, pe peluza de la Cotroceni."

Opinia Cititorului ( 7 )

 1. Kuie Mlaus

  1. Si de la mine

  De cand sunt ei stăpânii noștri? Treziți.va romani si mergeti la vot. Nu vedeti ca nu ni se respecta drepturile..... Ăștia sunt trădători de neam si tara. Urmează vaccinarea? Să se vaccineze toata clasa politica, ca sa aiba imunitate. AVEM NEVOIE DE OAMENI CU FRICA DE DUMNEZEU CARE SA NE CONDUCA TARA, DE ROMANI ADEVARATI.

  1. Ar trebui să le fie rusine pt.deciziile pe care le.au luat contra poporului. Bunicii noștri și.au dat viața pentru un petit de pământ si ăștia ne.au vândut tara. Ziua de astăzi nu a fost sărbătorită asa cum ar fi trebuit. RUSINE.

   Iohanis, la vot avem voie sa mergem, da la ziua de 1 Decembrie NUUU??? La vot nu este pandemie?

  Rusine lui Iohanis

  Iohannne esti DOBITOCUL NATIONAL

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro