Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

BP îşi majorează deţinerea la Lightsource BP

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

BP îşi majorează deţinerea la Lightsource BP

Grupul petrolier britanic BP Plc îşi creşte participaţia la Lightsource BP la 50%, de la 43% în prezent, conform anunţului făcut ieri de dezvoltatorul britanic de energie solară. Noua investiţie va simplifica structura societăţii Lightsource BP.

Detaliile financiare ale afacerii nu au fost date publicităţii, conform Reuters. BP a cumpărat cota de 43% din Lightsource în 2017, pe 200 de milioane de dolari.

Atunci, BP a anunţat pentru prima oară că revine în sectorul energiei solare. După momentul respectiv, Lightsource BP şi-a crescut numărul pieţelor pe care este activă de la 5 la 13. Societatea este prezentă pe unele dintre cele mai importante pieţe de energie solară.

Nick Boyle, directorul executiv al Lightsource, a declarat potrivit current-news.co.uk: "Deşi compania a făcut deja progrese uriaşe datorită prezenţei BP, mai sunt atât de multe lucruri pe care le putem face împreună".

Dev Sanyal, directorul executiv al diviziei de energie alternativă din cadrul BP, a afirmat că energia solară va avea un rol cheie în tranziţia energetică, întărind motivaţia companiei de a investi mai mult în Lightsource BP şi de a "aprofunda" acest parteneriat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS