BRD a finanţat realizarea Aniroc Signature Hotel

S.B.
Bănci-Asigurări #Construcţii / 27 iunie

BRD a finanţat realizarea Aniroc Signature Hotel

La sfârşitul săptămânii trecute a fost inaugurat la Arad noul hotel Aniroc Signature, o investiţie realizată de familiile Cosma şi Ţucudean. BRD Groupe Societe Generale a participat la realizarea proiectului printr-o finanţare pe termen lung în valoare de 4 milioane de euro.

Amplasat în centrul Aradului, Aniroc Signature Hotel îmbină stilul industrial cu cel modern, purtând în acelaşi timp amprenta Aradului de altădată.

"Apreciem sprijinul permanent al BRD pentru diversele noastre proiecte. La Aniroc Signature Hotel, BRD s-a angajat pe termen lung alături de noi, având încredere în viziunea noastră, în proiect şi în potenţialul unui Arad din ce în ce mai efervescent din punct de vedere economic şi social", au declarat fraţii George şi Miriam Ţucudean.

"Banca noastră participă activ la susţinerea proiectelor clienţilor săi şi la dezvoltarea comunităţilor din România. Proiectul Aniroc Signature Hotel se înscrie în cadrul unui parteneriat de peste 25 de ani alături de unii dintre cei mai reprezentativi şi dinamici antreprenori din regiunea de vest a ţării, familiile Cosma şi Ţucudean", a spus Felix Daniliuc, Directorul Departamentului IMM al BRD Groupe Societe Generale.

Dezvoltatorii au urmărit nu doar confortul oaspeţilor, ci şi protejarea mediului, optând pentru soluţii sustenabile, prin utilizarea biomasei pentru producerea energiei termice, împreună cu un sistem de recirculare a gazelor de ultimă generaţie.

30% din energia electrică necesară funcţionării hotelului este produsă cu ajutorul panourilor fotovoltaice, diferenţa provenind din energie verde cu certificate de origine prin intermediul unui parteneriat cu Enel.

Toate camerele beneficiază de aport de aer proaspăt şi aer condiţionat (cald şi rece) pe toată durata anului. De asemenea, hotelul este dotat cu un centru Spa şi o sală de fitness. Sala de conferinţe şi evenimente are o capacitate de 150 locuri. De asemenea, noul hotel operează un restaurant, precum şi o terasă cu 60 de locuri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

16 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.8831
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8176
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0705
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7936
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.0848

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro