Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Britanicii se tem să îşi trimită copiii la şcoală

S.B.
Internaţional /

Britanicii se tem să îşi trimită copiii la şcoală

Şcolile din Anglia se redeschid azi după o pauză de 10 săptămâni, cauzată de pandemia de coronavirus, însă mulţi părinţi intenţionează să îşi ţină copiii acasă în continuare, de teamă că măsurile de relaxare sunt prea bruşte, potrivit Hotnews.

Relaxarea înseamnă pentru englezi redeschiderea treptată a şcolilor, permisiunea adunărilor în grupuri de până la şase persoane, în aer liber, redeschiderea pieţelor şi reluarea unor competiţii sportive, fără spectatori. Înscă, în condiţiile în care Marea Britanie a înregistrat una dintre cele mai mari rate ale mortalităţii, mulţi sunt îngrijoraţi că relxarea este prea bruscă, temându-se de un al doilea val al epidemiei de coronavirus.

Experţii în domeniul sănătăţii care au consiliat guvernul au avertizat că este nevoie în continuare de prudenţă. Guvernul a încercat să găsească o soluţie de compromis astfel încât să repornească economia lovită puternic de pandemia de coronavirus, ca urmare a carantinei, fără însă a risca un nou vald de infecţii.

Potrivit unui sondaj realizat de Fundaţia Naţională pentru Cercetare în Educaţie, directorii de şcoli estimau că 46% dintre părinţi nu îşi vor trimite copiii la cursuri.

Marea Britanie a înregistrat oficial peste 38.000 de morţi, în timp ce alte date vorbesc despre 48.000 de victime, notează Reuters.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie