BT Mic a acordat 100 de finanţări pentru educaţie, cu impact pozitiv pentru peste 6.000 de copii

G.U.
Bănci-Asigurări / 17 noiembrie 2021

BT Mic a acordat 100 de finanţări pentru educaţie, cu impact pozitiv pentru peste 6.000 de copii

De la lansarea, în februarie, a Creditului pentru educaţie, BT Mic - companie a Grupului Financiar Banca Transilvania - a susţinut până acum 100 de şcoli şi grădiniţe private, cu impact pozitiv pentru peste 6.000 de copii, se arată într-un comunicat de presă. Împrumutul înseamnă acces, în câteva zile, la sume de până la 200.000 de lei cu garanţie europeană, pentru care se poate aplica online, pe site-ul BT Mic.

- Pentru 85% dintre clienţii care au luat un astfel de credit, BT Mic este primul creditor pentru business-ul respectiv.

- Suma medie/finanţare a fost de 100.000 de lei.

- 90% din finanţări au mers în investiţii - renovări, extindere spaţii, infrastructură şi platforme IT, alte dotări necesare dezvoltării activităţii.

- Cele 100 de finanţări au mers către proiecte din toată ţara.

"Am ajuns cu această soluţie de finanţare în 100 de şcoli şi grădiniţe private, în câteva luni de la lansare. Faptul că aceste finanţări au mers aproape integral către investiţii ne arată cât de amplu este procesul de transformare a acestui sector, în această perioadă. Tocmai de aceea, venim cu o abordare personalizată, atât ca produs, cât şi ca dialog cu aceşti antreprenori şi intenţionăm să le rămânem aproape, pe termen lung", declară Cristina Sindile, Director General, BT Mic.

Potrivit sursei citate, creditul, acordat pe o perioadă de până la 7 ani, este destinat grădiniţelor şi şcolilor, indiferent de forma de organizare - SRL, asociaţie sau fundaţie, cu cel puţin 3 luni de activitate. Finanţarea poate avea ca destinaţie platforme online, licenţe, aplicaţii, training-uri pentru angajaţi, evenimente educaţionale, amenajare şi dotări de spaţii, cheltuieli diverse etc. Nu este nevoie de contribuţie proprie sau de garanţii materiale din partea clienţilor BT Mic deoarece aceasta este oferită de Fondul European de Investiţii (FEI).

Proiectele de anvergură mai mare, tot destinate educaţiei, sunt finanţate prin Banca Transilvania, având la bază acelaşi parteneriat de garantare cu FEI.

Pe lângă finanţări, BT Mic este alături de antreprenori prin programe de educaţie antreprenorială şi de accelerare, precum şi prin campanii şi promovarea clienţilor pe Blogul BT Mic. Câteva exemple sunt: Tu ce planuri ai pentru afacerea ta?, Start online, Şi eu sunt client BT Mic şi Cumpără de la o afacere mică.

BT Mic se adresează firmelor cu cifra de afaceri anuală de până la 1 milion de lei, din toate domeniile de activitate, iar până acum a susţinut peste 16.000 de clienţi din 3.000 de localităţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

csalb.ro
Electromagnetica
arsc.ro

Curs valutar BNR

09 Aug. 2022
Euro (EUR)Euro4.9050
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7905
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.0290
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8089
Gram de aur (XAU)Gram de aur275.5907

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro