Gala BURSA 2019Gala BURSA 2019

BT Securities devine BT Capital Partners

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

BT Securities (BTS), compania de brokeraj a Grupului Financiar Banca Transilvania, devine BT Capital Partners. Rebrandingul marchează finalizarea tranzacţiei dintre BTS şi Capital Partners. În acelaşi context, BT Capital Partners preia rolul de membru exclusiv în România al M&A International, una dintre cele mai mari alianţe la nivel global a firmelor independente din domeniul fuziunilor şi achiziţiilor.

Printr-o tranzacţie care a avut loc în luna martie a.c., BT Securities a preluat activitatea de inves-tment banking a companiei Capital Partners, firmă românească independentă de consultanţă în domeniul M&A şi Corporate Finance.

Parte a celui mai mare grup financiar cu capital românesc, BT Capital Partners oferă companiilor locale cu potenţial investiţional gama completă de servicii specializate: consultanţă pentru fuziuni şi achiziţii sau listare pe burse, brokeraj, structurarea schemelor de finanţare complexe şi consiliere strategică de management în cele două centre operaţionale din Cluj-Napoca şi Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS