Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

Calvin Klein, acord de distribuţie şi franciză cu Sarkk

Ziarul BURSA #Lifestyle /

Calvin Klein, acord de distribuţie şi franciză cu Sarkk

Brand-ul de lifestyle la nivel global, Calvin Klein a anunţat numirea Sarkk ca distribuitor exclusiv şi partener de franciză al brandului în Grecia, Româ­nia, Bulgaria, Cipru, Albania şi Macedonia de Nord, cu începere efectivă de la data de 1 iulie 2019.

Sarkk va fi responsabil pentru canalele de retail şi en-gros pe teritoriul ţărilor menţionate. Parteneriatul dintre PVH Corp., compania care deţine filiala Calvin Klein, şi SARKK S.A. a început în anul 1998, când Sarkk S.A. a devenit distribuitor exclusiv şi partener de franciză al brandului PVH Tommy Hilfiger pentru retail şi comerţ en-gros în Grecia, Cipru, Româ­nia, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord şi Moldova. Sarkk S.A., urmărind permanent o creştere sănătoasă şi stabilă şi fiind condusă de valorile de res­ponsabilitate socială corporativă, este una dintre cele mai solide corporaţii din industrie şi se extinde prin atragerea celor mai exigenţi consumatori.

Calvin Klein exemplifică idealuri îndrăzneţe, progresive şi o estetică seducătoare. Brandul urmăreşte să transmită emoţie şi să inspire publicul folosind imagini incitante şi linii surprinzătoare ce trezesc simţurile.

Brandul a fost fondat în anul 1968 de către Calvin Klein şi partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, şi şi-a construit reputaţia ca lideri în industria de modă americană prin estetica sa curată şi modele inovative.

Vânzările cu amănuntul globale pentru produsele Calvin Klein au depăşit, în anul 2018, 9 miliarde de dolari şi au fost distribuite în peste 110 ţări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociaţi la nivel global. Achiziţionarea de către PVH Corp a avut loc în anul 2003.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS