Abonament gratuit

Calvin Klein, acord de distribuţie şi franciză cu Sarkk

Ziarul BURSA #Lifestyle /

Calvin Klein, acord de distribuţie şi franciză cu Sarkk

Brand-ul de lifestyle la nivel global, Calvin Klein a anunţat numirea Sarkk ca distribuitor exclusiv şi partener de franciză al brandului în Grecia, Româ­nia, Bulgaria, Cipru, Albania şi Macedonia de Nord, cu începere efectivă de la data de 1 iulie 2019.

Sarkk va fi responsabil pentru canalele de retail şi en-gros pe teritoriul ţărilor menţionate. Parteneriatul dintre PVH Corp., compania care deţine filiala Calvin Klein, şi SARKK S.A. a început în anul 1998, când Sarkk S.A. a devenit distribuitor exclusiv şi partener de franciză al brandului PVH Tommy Hilfiger pentru retail şi comerţ en-gros în Grecia, Cipru, Româ­nia, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord şi Moldova. Sarkk S.A., urmărind permanent o creştere sănătoasă şi stabilă şi fiind condusă de valorile de res­ponsabilitate socială corporativă, este una dintre cele mai solide corporaţii din industrie şi se extinde prin atragerea celor mai exigenţi consumatori.

Calvin Klein exemplifică idealuri îndrăzneţe, progresive şi o estetică seducătoare. Brandul urmăreşte să transmită emoţie şi să inspire publicul folosind imagini incitante şi linii surprinzătoare ce trezesc simţurile.

Brandul a fost fondat în anul 1968 de către Calvin Klein şi partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, şi şi-a construit reputaţia ca lideri în industria de modă americană prin estetica sa curată şi modele inovative.

Vânzările cu amănuntul globale pentru produsele Calvin Klein au depăşit, în anul 2018, 9 miliarde de dolari şi au fost distribuite în peste 110 ţări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociaţi la nivel global. Achiziţionarea de către PVH Corp a avut loc în anul 2003.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS