Abonament gratuit
EDUCAŢIA 2020

CAMPIONATUL PRESEI LA FOTBAL"BURSA" a primit trofeul fair-play

DAN NICOLAE
Ziarul BURSA #Media-Advertising /

"BURSA" a primit trofeul fair-play

Echipa de fotbal a ziarului Bursa a primit trofeul fair play din partea organizatorilor Campionatului Presei la Fotbal. Este ştiut că nicio faptă bună nu rămîne nepedepsită, dar când sunt mai multe urmează şi recompensa. Fotbalul cu zâmbetul pe buze a fost răsplătit şi apreciat aşa cum se cuvine. Lipsa de valoare în sport poate fi scuzată, dar lipsa spiritului de fair play este de neiertat. Într-o lu-me cu nervii tot mai întinşi, sportul poate şi trebuie să fie o oază de normalitate.

Jucătorii de la Bursa au găsit puterea să se ridice de jos după în-frângeri în urma cărora alţii ar fi cerut câte o pernă ca să se culce definitiv. "Ai învins? Continuă! Ai pierdut? Continuă!", este îndemnul lansat de părintele olimpismului modern, Pierre de Coubertain. În acest spirit componenţii acestei echipe atipice s-au înscris deja pentru următorul turneu propunându-şi un obiectiv îndrăzneţ: niciun fault. Golurile şi rezultatele pot veni sau nu, importantă este bucuria jocului.

În ultima zi a Campionatul Presei la Fotbal organizat de Smart Olympic s-au disputat cele două finale. Echipa ziarului Cancan a reuşit să câştige trofeul, impunându-se în finală, după executarea loviturilor de departajare, în faţa celor de la România Liberă. În meciul pentru locul 3, Mediafax a trecut de B1 TV cu scorul de 4-1, disputa fiind cu mult mai strânsă decât o arată scorul. Extrem de tensionate, ambele partide au fost pigmentate cu mici reprize pugilistice, încrâncenarea jucătorilor lăsând impresia că la mijloc era mai mult decât un simplu meci de fotbal amator. Probabil se mai plătesc mici poliţe, care au mai multă legătură cu tirajele şi ştirile exclusive decât cu sportul. Tocmai de aceea s-a pus în discuţie ca în 2011 să fie organizată şi o competiţie în care ziariştii să se întreacă în nobila artă a boxului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

EDUCAŢIA

De la tablă la tabletă
DTLAWYERS

Curs valutar BNR

06 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8359
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0751
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4904
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3679
Gram de aur (XAU)Gram de aur268.4712

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie