Caroli Foods Group numeşte un nou CEO

D.V.
Politică /

Caroli Foods Group numeşte un nou CEO

Caroli Foods Group, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa preparatelor din carne ambalate în România, a numit-o pe Roxana Manolescu în funcţia de director general al companiei, aceasta preluând poziţia de la Khaled El Solh, care a decis să îşi continue parcursul profesional în afara companiei.

Khaled El Solh s-a alăturat Caroli Foods Group în urmă cu 19 ani şi s-a ocupat de marketing şi business development până în 2010, când a devenit membru în board. Ulterior a devenit CEO în 2011, poziţie pe care a menţinut-o şi după ce compania a fost integral vândută grupului mexican Sigma Alimentos în 2017.

Roxana Manolescu, succesoarea lui El Solh la conducerea companiei, are peste 20 de ani de experienţă în economie şi finanţe, timp în care şi-a dezvoltat vaste abilităţi de leadership prin conducerea unor echipe şi proiecte diverse. Roxana Manolescu s-a alăturat echipei Caroli în anul 2007 şi, în rolul de director financiar, a contribuit semnificativ la dezvoltarea şi performanţa companiei pe piaţă.

"Ca director financiar am avut privilegiul să urmăresc şi să contribui la creşterea business-ului. Prin inovaţie, branduri şi produse iubite de consumatori şi investiţii în tehnologii de top am susţinut adaptarea constantă la cerinţele pieţei, construind astfel un renume la nivel naţional şi internaţional", a declarat Roxana Manolescu.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Business Card
BTPay
e-distribuţie
Cotnari
daccaworking.ro
parmafood
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS