Cătălin Olteanu, candidat Pro România, trece la PSD

T.I.
Politică /

Cătălin Olteanu (Sursa foto: Twitter)

Cătălin Olteanu (Sursa foto: Twitter)

Candidatul Pro România la alegerile europarlamentare Cătălin Olteanu a trecut la PSD, anunţă PSD Dâmboviţa într-un comunicat.

"Organizaţia PSD Dâmboviţa anunţă că începând de astăzi, 16.05.2019, domnul Cătălin Olteanu a părăsit Pro România, partidul condus de Victor Ponta, pentru a se alătura echipei PSD Dâmboviţa. Decizia domnului Olteanu vine în contextul în care acesta nu se mai regăsea în modelul de politică practicat de Pro România, o politică bazată mai degrabă pe atacuri la persoană şi mai puţin pe soluţii reale pentru România în Uniunea Europeană", precizează PSD Dâmboviţa.

Conform sursei citate, de acum, în campanie Olteanu va fi alături de echipa social-democrată.

"Domnul Olteanu va participa alături de noi la campania electorală şi va fi prezent în aceste zile în judeţ pentru a promova măsurile reale propuse de PSD, măsuri în care crede şi care definesc, în opinia domniei sale, cel mai bine parcursul european al României. Venirea domnului Olteanu alături de noi confirmă pe deplin faptul că Partidul Social Democrat este singura formaţiune politică din România care poate să ofere României o voce mai puternică în Uniunea Europeană", se mai arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Olteanu spune că a găsit în PSD oameni puternici şi tipul de mentalitate pe care îl caută.

"Am intrat în politică pentru că doresc să schimb în bine viaţa românilor, am intrat în politică din patriotism şi pentru că întotdeauna am ştiut că România merită mai mult în Uniunea Europeană. Am descoperit că, din nefericire, platforma Pro România nu este un loc în care să duc la îndeplinire aceste obiective. De aceea, mă alătur, astăzi, organizaţiei PSD Dâmboviţa. Am descoperit aici tipul de mentalitate pe care îl caut în politică şi o echipă de oameni puternici şi uniţi care vor să pună umărul la destinul României în Uniunea Europeană", spune Olteanu, citat în comunicatul PSD Dâmboviţa.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Este un lingau fara coloana. Se da dupa cum bate vantul.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS