Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”Conferinţa BURSA “FONDURILE EUROPENE”

CCIB şi Kiev vor semna un nou Acord de Cooperare

T.T.
Macroeconomie /

CCIB şi Kiev vor semna un nou Acord de Cooperare

Vicepreşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), Iuliu Stocklosa, a efectuat, recent, o vizita de lucru la Kiev, în cadrul căreia a avut o întrevedere cu Volodymyr Koliadenko, vicepreşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Kiev (CCIK), se arată într-un comunicat al CCIB remis, astăzi, Redacţiei noastre.

La întâlnire au participat, de asemenea, Monica Surugiu, consilier economic la Biroul de Promovare Comercial - Economică (BPCE) din cadrul Ambasadei României la Kiev.

Scopul acestei vizite a fost reactivarea relaţiilor de colaborare dintre CCIB şi CCIK, inclusiv prin semnarea unui nou acord de cooperare, în vederea dezvoltării cooperării economice şi comerciale între mediile de afaceri din capitalele celor două ţări.

Făcând o prezentare a activităţii CCIB şi punctând interesul Camerei bucureştene pentru dezvoltarea relaţiilor bilaterale cu CCIK, vicepreşedintele CCIB împreună cu omologul său ucrainean au parafat Proiectul "Acordului de cooperare între CCIB şi CCIK" care urmează să fie semnat de preşedinţii celor două instituţii în scurt timp.

În acest context, vicepreşedintele Stocklosa a a adresat, în numele conducerii CCIB, invitaţia ca o misiune economică organizată de CCIK şi condusă de preşedintele acesteia să efectueze o vizită de lucru la Bucureşti în luna septembrie a.c, arată comunicatul.

La rândul său, vicepreşedintele CCI Kiev a adresat CCIB invitaţia de a deveni membră a "Clubului Kiev al Camerelor de Comerţ şi Industrie Partenere", o asociaţie la care au aderat până în prezent, camere de comerţ din 13 ţări, majoritatea din Europa, dar şi din EAU, precum şi de a participa atât la al II-lea Forum "Cyber Security - Protejarea afacerii dumneavoastră", programat pentru luna octombrie a.c. la Kiev, cât şi la prima expoziţie specializată în domeniul securităţii cibernetice, desfăşurată în marja forumului, relatează sursa citată.

Vizita de lucru a vicepresedintelui CCIB la Kiev vine la puţin timp după misiunea economică organizată în ţara noastră de Administraţia regiunii Vinniţa şi Forumul de afaceri româno-ucrainean organizat de CCIB la sediul istoric, ceea ce scoate în evidenţă rolul prioritar pe care îl deţine Ucraina în strategia de relaţii internaţionale a Camerei bucureştene.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Gala BURSA 2019
Gala BURSA 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Apanova
Topul Naţional al Firmelor 2019
Energy Transition 2019
Business Card
BTPay
Centrul de conferinţe Sheraton
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS