Abonament gratuit

CEC Bank oferă credite pentru beneficiarii plăţilor naţionale complementare în sectorul zootehnic

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

CEC Bank oferă credite pentru beneficiarii plăţilor naţionale complementare în sectorul zootehnic

CEC Bank a lansat Creditul APIA pentru finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale complementare în sectorul zootehnic - specia ovine şi caprine, arată un comunicat al băncii.

În plus, pe 13 decembrie 2010 a fost semnată Convenţia privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic la specia ovine/caprine, între CEC Bank S.A. şi Agenţia de Plăţi pentru Intervenţii în Agricultură (APIA). Plăţile naţionale directe complementare (PNDC) în sectorul zootehnic la specia ovine/caprine reprezintă prima pe cap de animal ovine/caprine, în cuantum de 40 lei/cap, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1175/2010.

Categoriile de clienţi eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de: producători agricoli individuali, societăţi agricole private, respectiv asociaţii agricole cu personalitate juridică, asociaţii agricole familiale, asociaţii de producători agricoli, grupuri de producători, societăţi comerciale şi cooperative agricole constituite conform legislaţiei în vigoare etc.

Creditele pot fi garantate cu un bilet la ordin în alb, garanţie pe conturile clientului deschise la bancă şi cesiune de creanţă pe care beneficiarii le au faţă de APIA, constând în sumele cuvenite beneficiarilor PNDC sector zootehnic la specia ovine/caprine, conform Adeverinţelor eliberate de APIA.

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor în cadrul PNDC, dar nu mai târziu de data stabilită în Convenţia încheiată de bancă cu APIA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS

Curs valutar BNR

03 Aug. 2020
Euro (EUR)Euro4.8351
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1131
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4859
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3685
Gram de aur (XAU)Gram de aur260.8073

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
myTEX.ro
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie