Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”Conferinţa internaţională “Finanţarea Infrastructurii prin mecanismele Pieţei de Capital”

CEC Bank oferă credite pentru beneficiarii plăţilor naţionale complementare în sectorul zootehnic

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări /

CEC Bank oferă credite pentru beneficiarii plăţilor naţionale complementare în sectorul zootehnic

CEC Bank a lansat Creditul APIA pentru finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale complementare în sectorul zootehnic - specia ovine şi caprine, arată un comunicat al băncii.

În plus, pe 13 decembrie 2010 a fost semnată Convenţia privind finanţarea capitalului de lucru pentru desfăşurarea activităţilor curente de către beneficiarii plăţilor naţionale directe complementare în sectorul zootehnic la specia ovine/caprine, între CEC Bank S.A. şi Agenţia de Plăţi pentru Intervenţii în Agricultură (APIA). Plăţile naţionale directe complementare (PNDC) în sectorul zootehnic la specia ovine/caprine reprezintă prima pe cap de animal ovine/caprine, în cuantum de 40 lei/cap, în conformitate cu prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1175/2010.

Categoriile de clienţi eligibili care pot accesa aceste credite sunt reprezentate de: producători agricoli individuali, societăţi agricole private, respectiv asociaţii agricole cu personalitate juridică, asociaţii agricole familiale, asociaţii de producători agricoli, grupuri de producători, societăţi comerciale şi cooperative agricole constituite conform legislaţiei în vigoare etc.

Creditele pot fi garantate cu un bilet la ordin în alb, garanţie pe conturile clientului deschise la bancă şi cesiune de creanţă pe care beneficiarii le au faţă de APIA, constând în sumele cuvenite beneficiarilor PNDC sector zootehnic la specia ovine/caprine, conform Adeverinţelor eliberate de APIA.

Rambursarea creditelor se va face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor în cadrul PNDC, dar nu mai târziu de data stabilită în Convenţia încheiată de bancă cu APIA.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

BTPay
Cotnari
Gala Anis
Leap

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS