Abonament gratuit
Videoconferinţa “Energia în priză”Videoconferinţa “Energia în priză”

Cererea depusă de Meghan Markle ca numele prietenilor ei intervievaţi de revista People să nu fie divulgate, acceptată

A.B.
Internaţional /

Cererea depusă de Meghan Markle ca numele prietenilor ei intervievaţi de revista People să nu fie divulgate, acceptată

Înalta Curte de la Londra a acceptat cererea depusă de Meghan Markle, soţia prinţului Harry, ca numele a cinci prieteni ai săi să nu fie divulgate în procesul intentat companiei Associated Newspapers, care deţine Daily Mail, Mail on Sunday şi Mail Online, informează Variety şi News.ro

Cei cinci în cauză au acordat, sub anonimat, interviuri pentru revista americană People în care o apărau de criticile aduse de tabloide.

Markle a dat în judecată Associated Newspapers pentru încălcarea intimităţii şi a drepturilor de autor, după ce Mail on Sunday a publicat extrase dintr-o scrisoare pe care ea i-a trimis-o în 2018 tatălui ei, Thomas Markle.

Associated Newspapers a negat acuzaţiile.

Această dezvăluire era cerută pentru că cei cinci prieteni apropiaţi au confirmat existenţa scrisorii în interviul în care ei denunţau atacurile la care a fost supusă Markle.

"Să forţezi reclamantul, aşa cum cere acuzatul acestei curţi să facă, să dezvăluie public identităţile ar fi un preţ inacceptabil de mare pentru urmărirea acuzaţiei ei de încălcare a vieţii private", a transmis Curţii, în scris, Justin Rushbrooke, avocatul lui Markle.

Avocatul Associated Newspapers, Anthony White, a spus la rândul său: "Raportarea acestor chestiuni fără a face referire la nume reprezintă o îngrădire a dreptului presei şi pârâtului de a raporta acest caz şi a dreptului publicului de a cunoaşte".

Numele prietenilor lui Markle sunt deja înregistrate la Curte. În urma deciziei de miercuri, ele nu vor fi dezvăluite publicului.

În luna mai, Associated Newspapers a câştigat prima rundă a procesului. Grupul media a cerut atunci eliminarea mai multor părţi din caz, iar judecătorul Mark Warby a decis în favoarea companiei şi a precizat că acele părţi pot fi readuse într-un alt stadiu al procesului dacă vor avea un temei juridic.

Pe scurt

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

DTLAWYERS
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

28 Sep. 2020
Euro (EUR)Euro4.8705
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1828
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5108
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3758
Gram de aur (XAU)Gram de aur249.1178

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Business Card
CEZ România
Smart City România
CONPET
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
BTPay
Balinesse Spa
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie