CERONAV a demarat construcţia campusului "Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente"

S.B.
Companii #Construcţii / 21 noiembrie

CERONAV a demarat construcţia campusului "Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente"

Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale - CERONAV dă startul celor mai importante lucrări de construcţie din istoria sa.

Obiectivul de investiţie "Corp învăţământ - cazare şi bazin de antrenamente" reprezintă un campus în suprafaţă de 5063 mp, iar obiectivul de investiţii "Construire Poligon P.S.I. şi simulator Helideck" reprezintă cel mai modern poligon PSI din Europa.

Noul campus CERONAV, care vizează optimizarea calităţii instruirii personalului din transporturi navale, va fi dotat cu echipamente specializate, de ultimă generaţie şi va consta într-un corp de clădire pentru învăţământ şi cazare în regim de înălţime S+P+4E şi a unui corp care cuprinde un nou bazin de antrenamente.

Proiectul Bazei de Instruire si Antrenament CERONAV a fost declarat unul dintre cele 3 proiecte emblematice pentru educaţie şi pregătire profesională, în finala competiţiei mondiale de arhitectură de la Singapore.

Poligonul PSI va fi adaptat inclusiv la desfăşurarea cursurilor GWO, care oferă participanţilor la cursuri cunoştinţele şi abilităţile de a înţelege şi reduce riscul asociat cu pericolele de siguranţă în industria turbinelor eoliene. Pe viitor vor putea participa inclusiv pompierii militari şi civili.

"Acest proiect ne va permite să oferim navigatorilor români şi străini condiţii de instruire la cele mai înalte standarde mondiale. Totodată acest edificiu emblematic inclusiv pentru Constanţa, reprezintă o recunoaştere internaţională a profesionalismului şi evoluţiei constante a CERONAV ", a declarat Ovidiu Sorin Cupşa, Director General CERONAV, Ambasador Maritim IMO.

Finanţarea obiectivelor de investiţii se realizează din surse proprii ale Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale.

Valoarea obiectivului de investiţie "Corp învăţământ-cazare şi bazin de antrenamente", aprobată prin HG 10138/2019, este de 49.960.967 RON inclusiv TVA, iar valoarea de atribuire a contractului este de 47.140.710 RON inclusiv TVA.

Valoarea obiectivului de investiţii "Construire Poligon P.S.I. şi simulator Helideck"este de 6.494.000 RON inclusiv TVA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Avocat Ianul Alexandra
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
roovi.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

29 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9184
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7383
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9890
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6933
Gram de aur (XAU)Gram de aur267.3958

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro