Abonament gratuit
Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”Videoconferinţa “Digitalizarea României şi tehnologia 5G”

China închide 10 cartiere rezidenţiale după descoperirea unor noi focare în pieţele din Beijing

G.U.
Internaţional /

China închide 10 cartiere rezidenţiale după descoperirea unor noi focare în pieţele din Beijing

China a raportat luni 49 de noi cazuri de contaminare cu noul coronavirus, în timp ce autorităţile din Beijing continuă să se lupte cu un nou focar de COVID-19, potrivit HotNews.ro. Autorităţile din Beijing au anunţat luni că au identificat mai multe cazuri în piaţa din Haidian, toate având legătură cu cele depistate în cea mai mare piaţă agroalimentară, Xinfadi, scrie Guardian.

Conform autorităţilor sanitare chineze, 36 din noile cazuri au fost diagnosticate în Beijing.

Astfel, începând cu miezul nopţii, 10 comunităţi din apropierea de Piaţa Yuquandong în Haidian au fost închise, iar locuitorii au fost plasaţi în carantină. Zona va fi monitorizată 24 de ore şi dezinfectată, în timp ce testările vor continua. Piaţa Yuquandong a fost închisă de duminică.

În districtul Fengtai din sud-vestul capitalei a început testarea a mii de persoane după ce un focar de infectare cu noul coronavirus a fost descoperit în piaţa angro Xinfadi.

Xinfadi este cea mai mare piaţă de produse agricole angros din China din perspectiva valorii tranzacţiilor şi furnizează 90% din fructele şi legumele proaspete ale capitalei.

Districtul Fengtai a fost pus pe picior de "război", au declarat oficialii locali, comunităţile din apropiere fiind puse în carantină iar călătoriile între provincii fiind interzise în întreg oraşul.

Zece din noile cazuri raportate luni au fost importate din străinătate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roConference on E-learning - Tips&Tricks
Cabinet de avocatservicii curatenie