Abonament gratuit
Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”Videoconferinţa “Afaceri în agricultură”

CIOLOŞ:"Dacă am fi avut două tururi de alegeri pentru primari cu siguranţă am fi câştigat mai mult"

J.P.
Politică /

"Dacă am fi avut două tururi de alegeri pentru primari cu siguranţă am fi câştigat mai mult"

Co-preşedintele Alianţei USR-PLUS, Dacian Cioloş a afirmat că rezultatul obţinut de USR-PLUS arată o schimbare a modului de a face politică, iar oamenii au apreciat acest lucru prin vot, conform news.ro.

"Semnificativ în ceea ce a făcut USR-PLUS nu este atât numărul de primari, de consilieri, cât faptul că cred că este pentru prima dată când cetăţenii la vot apreciază principiile pe care noi le-am afişat şi în jurul cărora ne-am construit programul. Vorbim de un rezultat fantastic pentru noi pentru că e o schimbare a modului de abordare de a face politică şi oamenii pentru prima dată în locuri semnificative pentru România apreciază acest lucru prin vot. A fost cazul la Bucureşti, a fost cazul la Timişoara, la Braşov, sunt alte oraşe unde colegii noştri au ieşit pe a doua poziţie dar cu o diferenţă foarte mică şi unde dacă am fi avut două tururi de alegeri pentru primari cu siguranţă am fi câştigat mai mult", a mai afirmat Cioloş.

El a adăugat că reprezentanţii alianţei nu vor răspunde la culpabilizări venite din partea altora partide.

"Nu vom sta la târguieli. Nici nu o să răspundem la culpabilizări care vin din partea unor partide, o să vină din partea PNL-ului, că uite ăştia mici şi tineri nu prea ascultă şi sunt răi şi se tot iau de noi, vom spune ceea ce avem de spus, dar o să ne adresăm cetăţenilor, o să explicăm care sunt principiile şi care este viziunea în jurul căreia ne construim această revoluţie a bunei guvernări în România secolului XXI şi vom merge alături de toţi cei care vor înţelege şi vor aplica aceste principii aşa cum am putut să facem şi la Bucureşti, unde am avut o înţelegere politică pentru primar chiar dacă am avut liste separate la Consiliul General şi la consiliile de sector", a mai declarat Cioloş.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. STS

    Dacă baba avea un coi...f, era ministru de război.

    Mai Ciupitura de varsat tu esti lacom cam la orice: la functii si bani, la grade inalte in Securitate, la imagine publica imaculata in tara si la Bruxelles, la dame tinerele, la tradarea de neam si tara, la ideologiile sexo-marxiste, la bauturile galbene ale lui guru Grig, etc!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Videoconferinţa FONDURI EUROPENE
DTLAWYERS
BTPay
Nuclearelectrica

Curs valutar BNR

26 Oct. 2020
Euro (EUR)Euro4.8731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.1224
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5473
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.3888
Gram de aur (XAU)Gram de aur252.3262

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

AAGES GROUP
Cotaţii Emitenţi BVBCotaţii fonduri mutuale
14 Noiembrie - Noaptea Muzeelor
Legal Accelerators
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie