Clotilde Armand: "Am depus cerere de renumărare a voturilor"

T.B.
Politică / 11 iunie

Clotilde Armand: "Am depus cerere de renumărare a voturilor"

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand, care îşi dispută victoria în alegeri cu candidatul PSD - PNL George Tuţă, anunţă marţi că a depus cerere de renumărare a voturilorşi că a sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare, conform unei postări pe pagina sa de socializare. "Nu mergeţi după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166", avertizează edilul, conform sursei.

Potrivit paginii sale, "Am depus cerere de renumărare a voturilor. Am sesizat autorităţile privind tentativele de fraudă de la mai multe secţii de votare; Vă reamintesc pentru toţi cei care aţi auzit declaraţii publice ale mai multor politicieni să nu mergeţi după fentă fiindcă s-au numărat oficial până azi doar 40 de secţii din totalul de 166. Diferenţa de voturi pe numărătoare paralelă a partidelor este foarte, foarte mică şi de aceea s-au grăbit unii din PNL şi PSD să arunce public cu mesaje false că au câştigat", susţine Clotilde Armand.

Ea vorbesşte despre secţii "cu probleme", precum şi despre "probleme cu urna mobilă".

" Ne lipsesc foarte multe voturi în secţiile cu probleme, acolo unde i-am prins că vor să fure.De asemenea au fost mai probleme cu urna mobilă. Aşteptăm numărătoarea şi datele oficiale. Noi am mai păţit aşa ceva în 2016. Ştie şi Ciolacu cum ne-au furat atunci", afirmă primarul Sectorului 1, relatează sursa.

Clotilde Armand şi candidatul PSD-PNL George Tuţă îşi dispută victoria la Primăria Sectorului 1, diferenţa de voturi dintre ei fiind foarte strânsă.

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat luni că George Tuţă a câştigat alegerile la Sectorulul 1 şi Clotilde Armand ar trebui să se împace cu ideea, să nu mai ameninţe, să nu mai facă presiune şi să nu mai facă plângeri penale împotriva preşedinţilor de secţii.

Opinia Cititorului ( 15 )

  1. Stimata Clotilde, poti sa ne spui cati bani din PNRR a atras sectorul 1 pana in acest moment?

    1. Aici nu e vorba de PNRR, e vorba ca atat la sectorul 1 cat si la sectorul 2 sunt diferente de doar 500-600 voturi intre primii doi clasati. asta inseamna jumatate de sectie de vot (ca in medie sunt 1000 de alegatori la o sectie). Deci este ok, democratic, corect sa se renumere. Asa este si la CJ Botosani, unde e diferenta de 300-350 de voturi intre primii doi clasati.

      Verificati pe rezultatevot.ro si vedeti, nu ca tin cu Clotilde, dar chiar e scorul foarte strans :)) 

      Și în 2020 scorul a fost strâns iar clotilda nu a vrut numărătoarea voturilor,oare atunci nu era democratic,mai ales ca o tara întreaga a văzut cum a furat sacii cu voturi,clotda ar trebui sa fie la pușcărie

       

      Și atunci a intrat în camera în care erau depozitate voturile. De data asta a fost sigilată camera, vrea anularea țării. :

    Cumva am impresia ca Clotilde stie ca a pierdut votul, dar, capatanoasa cum e, a zis sa ceara renumararea, poate cine stie.

    Dureros, pentru cel mai bogat sector din Bucuresti se bat Clotilde (cinstita, dar fara o viziune si nu prea abila) si un baiat de care nu a auzit nimeni, sters si despre care toti banuim ca este o marioneta pentru niste baieti destepti. 

    1. sigur DGSE nu fura de la Primaria s1, altfel de ce s-ar zbate sa o impuna pe cotoroanta asta...

      De cinstită ce e și-a bătut joc de alegeri.

      Poate imi explica si mie cineva ce e cu prostia asta cu DGSE! Ce ar putea spiona un primar?

    Mai bine Clotilde decat un securist care se poza cu Coldea !

    1. Frumos, elegant, dar Clotilde este chiar săgeata lui Coldea. Celălalt e din echipa care-l bagă pe Coldea la bulău. :

    aceasta tzatza cu pretentii intelectuale,,,,,,si-a ridicat fusta si urla din toti rarunchii. a pierdut si cascavalul si e si pa din politica.....asa cum a intrat, asa iese.....pe usa din dos....

    Ce figură sinistră! Mai ceva ca Barna.

    Amândoi parcă-s din filmele cu vampiri. 

    1. Alo, alo, ati vazut un cal maro?

    Succes dna Clotilde , aveti dreptate , nu stiu ce a fost acum 4 ani ( nu s-a demo nimic ) dar acum cred ca ati fost furata , la scor strans sint magarii .

    1. Și securiștii au votat 500 de voturi ca să nu bată la ochi, s-o facă pe Clotilde să suspine. : Sper să mai traversezi strada cu succes.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9731
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5973
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3086
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9669
Gram de aur (XAU)Gram de aur403.5667

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb