Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”Conferinţa “Codul insolvenţei 2020”

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova realizează o delegaţie la Autoritatea Electorală Permanentă

B.D.
Politică /

Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova realizează o delegaţie la Autoritatea Electorală Permanentă

O delegaţie a Comisiei Electorale Centrale a Republicii Moldova (CEC) efectuează, în perioada 15 -16 februarie 2020, o vizită oficială la Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), în contextul Memorandumului de colaborare semnat de cele două instituţii în luna noiembrie a anului trecut, arată un comunicat remis Redacţiei noastre.

În data de 15 februarie 2020, delegaţia CEC Moldova, condusă de preşedintele instituţiei, Dorin Cimil, va avea o întâlnire cu preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică şi cu şefii departamentelor din cadrul Autorităţii implicate în organizarea şi desfăşurarea alegerilor.

Scopul vizitei îl constituie dezvoltarea cooperării instituţionale prin realizarea schimbului de experienţă în direcţia finanţării corecte şi transparente a partidelor politice şi a campaniilor electorale, asigurarea condiţiilor optime pentru exercitarea drepturilor electorale ale cetăţenilor cu drept de vot în străinătate, organizarea şi desfăşurarea programelor de informare şi educare a electoratului, dar şi a celorlalţi participanţi la alegeri şi organizarea cursurilor de instruire de tip BRIDGE, mai precizează sursa.

CEC Moldova şi-a manifestat interesul faţă de experienţa şi succesele înregistrate de AEP în domeniul asigurării şi îmbunătăţirii legislaţiei electorale, finanţării partidelor şi a campaniilor electorale, informarea şi educarea alegătorilor.

Autoritatea Electorală Permanentă apreciază interesul omologilor din Republica Moldova şi îi asigură de întreaga sa disponibilitate de a colabora activ şi susţinut în toate domeniile în care AEP poate furniza expertiză.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Realizeaza??

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS