Crypto

Comisia Europeană propune actualizarea abordării coordonate privind restricţiile la libera circulaţie

A.B.
Internaţional / 26 ianuarie

Comisia Europeană propune actualizarea abordării coordonate privind restricţiile la libera circulaţie

Comisia Europeană a propus luni o actualizare a Recomandării Consiliului din octombrie anul trecut de coordonare a măsurilor care afectează libera circulaţie în Uniunea Europeană, conform News.ro.

Această actualizare face parte din eforturile permanente ale Comisiei de a asigura îmbunătăţirea coordonării şi a comunicării măsurilor legate de călătorii la nivelul UE." Având în vedere noile variante ale coronavirusului şi numărul mare de noi infectări în multe state membre, este necesar să se descurajeze puternic călătoriile neesenţiale şi, totodată, să se evite închiderea frontierelor sau interdicţiile generale de călătorie şi să se garanteze funcţionarea neîntreruptă a pieţei unice şi a lanţurilor de aprovizionare", arată comunicatul de presă al instituţiei. Prin urmare, sunt necesare acţiuni specifice suplimentare care să asigure o abordare coordonată a măsurilor de restricţionare a liberei circulaţii în interiorul UE.

"Propunerea Comisiei stabileşte o coordonare suplimentară în două domenii în care statele membre au convenit deja să colaboreze: - o actualizare a codului de culori convenit pentru marcarea zonelor de risc; - măsuri mai stricte aplicate călătorilor din zone cu risc mai ridicat", potrivit unui comunicat de presă al CE.

"Acordul din octombrie privind o abordare coordonată la nivelul UE în ceea ce priveşte restricţiile de călătorie a reprezentat un pas înainte important în eforturile noastre de a reduce răspândirea COVID-19, menţinând în acelaşi timp călătoriile esenţiale şi funcţionarea pieţei unice. Eforturile noastre trebuie să fie dirijate în continuare de harta comună şi de o abordare comună în ceea ce priveşte impunerea de restricţii proporţionale şi nediscriminatorii. Având în vedere noile variante, avem nevoie acum de şi mai multă coordonare şi de un demers comun la nivel european pentru a descuraja călătoriile neesenţiale. Închiderea frontierelor nu va fi de folos, însă măsurile comune ne vor ajuta", a afirmat comisarul pentru justiţiei Didier Reynders, conform sursei citate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Restrictiile la libera circulatie sunt o masura fascista care confirma cu varf si indesat teoriile conspiratiei, cum ca planeta e condusa de un guvern mondial din umbra care trage sforile pentru aruncarea omenirii in cea mai crunta sclavie feudala. Sa ne amintim, in feudalism, iobagii pe langa faptul ca erau saraci lipiti si nu aveau proprietati (deci niciun fel de drepturi) nu aveau nici libertate de circulatie, fiind legati de glie. Cam asta se pregateste si acum de catre Guvernul Mondial - o sclavie desavarsita.

    UE se fragmenteaza.

    E inceputul sfarsitului dupa iesirea UK din UE.

    Urmeaza in anii urmatori si alte tari sa iasa din UE!  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Crypto

Supliment dedicat pieţei monedelor digitale
Dezbaterea online “Exporturile, în primul rând!”
BTPay
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
BITCOIN ROMANIA

Curs valutar BNR

02 Mar. 2021
Euro (EUR)Euro4.8747
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0535
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.4161
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6329
Gram de aur (XAU)Gram de aur225.4539

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Hidroelectrica
Concurs de idei de afaceri inovative ”Money is Funny” – ÎNSCRIERI
www.hipo.ro
HackITall2
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro