Compania aeriană americană United Airlines ar urma să distribuie vaccinuri Pfizer împotriva Covid-19

A.B.
Internaţional / 28 noiembrie 2020

Compania aeriană americană United Airlines ar urma să distribuie vaccinuri Pfizer împotriva Covid-19

Compania aeriană americană United Airlines a început să opereze zboruri charter de la Aeroportul Internaţional din Bruxelles la Aeroportul Internaţional O'Hare din Chicago, cu aprobarea FAA, pentru a se poziţiona mai bine în vederea distribuirii vaccinului Pfizer împotriva covid-19, după ce vaccinul va primi unda verde a Agenţiei americane a medicamentului (FDA), scrie Wall Street Journal (WSJ), transmite News.ro.Aceste prime zboruri, operate începând de vineri, fac parte dintr-un lanţ de aprovizionare global - pe cale să fie conturat în înfruntarea provocării logistice a distribuirii vaccinurilor împotriva covid-19.

Pfizer a pus bazele unui plan, în cazul în care obţine unda verde de la FDA şi de la alte autorităţi de reglementare din lume.

Acest plan de distribuire al laboratorului american include instalaţiile de depozitare frigorifică de la centrele finale care-i aparţin - la Kalamazoo, în Michigan, şi la Puurs, în Belgia - şi prevede o mărire a capacităţii instalaţiilor de distribuire de la Pleasant Prairie, în Wisconsin, şi de la Karlsruhe, în Germania.

Planul include, de asemenea, zeci de zboruri cargo şi sute de transporturi cu camionul, zilnic.

Contactate de WSJ, Pfizer şi United Airlines au refuzat să comenteze.

Laboratorul plănuieşte să folosească cutii frigorifice de mărimea unei valize în distribuirea vaccinului atât cu avionul, cât şi cu camionul.

Compamnia United Airlines ar urna să fie autorizată să transporte de cinci ori mai multă zăpadă carbonică decât norma admisă la bord, pentru a menţine vaccinul la temperatura de minus 80 de grade Celsius.

Alte companii aeriene de pasageri şi de transport de marfă au început, de asemenea, să se pregătească în vederea transportării vaccinului împotriva covid-19, potrivit WSJ.

Alianţa Pfizer/BioNTech a solicitat săptămâna trecută FDA aprobarea de urgenţă a punerii pe piaţă a vaccinului său împotriva covid-19.

Ea a anunţat că vaccinul are o efcienţă de peste 90%, în urma fazei 3 a unor teste clinice.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu are cum sa distribuie compania aeriana, doar transporta, adică face parte din lanțul de distribuție.

    Vaccinul FIAREI va fi preluat de la ușa avionului de către armată, adică de poliția politică care servește, pe bani publici, noua orânduire fascist - globalistă.  

BTPay

Curs valutar BNR

22 Ian. 2021
Euro (EUR)Euro4.8740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.0034
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.5255
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.4696
Gram de aur (XAU)Gram de aur238.5807

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

The Diplomat-Bucharest Awards Gala 2021
Video
Pagini Aurii
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro