Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

Complex turistic cu bungalouri şi căsuţe plutitoare, în Delta Siretului

Adelina Toader
Ziarul BURSA #Companii #Turism /

Complex turistic cu bungalouri şi căsuţe plutitoare, în Delta Siretului

Un complex turistic care se întinde pe o suprafaţă de 82 de hectare a fost deschis în Delta Siretului, la limita dintre judeţele Vrancea şi Galaţi, în satele Doaga şi Cosmeşti, în zona Doaga, aflată la aproximativ 20 de kilometri de Focşani.

Resortul ZagaZaga cuprinde un ansamblu de bungalouri mobile, case plutitoare, o cherhana, o zonă de evenimente private şi corporate, precum şi un parc de aventură cu trasee în copaci şi tiroliene, toate amplasate pe malurile canalelor şi lacurilor din interiorul parcului de agrement.

Claudiu Huzuneanu, manager resort ZagaZaga, a declarat: "Totul a pornit de la valorile noastre (...). Am dezvoltat în cadrul resortului zone de cazare şi entertainment care să răspundă pozitiv tuturor nevoilor clienţilor: de la bungalouri mobile şi căsuţe plutitoare cu propriul ponton, toate acoperite cu stuf, la cortul de pe malul lacului unde îţi poţi organiza nunta mult visată, de la cherhanaua în care te poţi bucura de peştele gătit după reţete pescăreşti tradiţionale, la zona de concerte unde vom organiza ZagaZaga Acustic Festival, toate doar pentru a te face să trăieşti o experienţă nouă, inedită şi intensă în natură".

Potrivit reprezentanţilor complexului, accesul de la recepţia resortului la unităţile de cazare se poate face cu maşinile electrice sau cu bărcile puse la dispoziţie. Camerele au o suprafaţă utilă de peste 50 mp, având un pat matrimonial şi un pat pentru copii la mansardă. Resortul cuprinde 41 de bungalouri mobile şi 11 case plutitoare. În viitorul apropiat se vor amplasa şi corturi tip iurtă cu o suprafaţă de peste 20 mp fiecare, cu paturi şi terasă. Locaţia este perfectă pentru iubitorii de pescuit, lacul resortului având peste 200 de trofee de crap între 15-26 kg, cât şi pentru cei care îşi doresc plimbări în natură cu bicicleta sau cu barca.

Pentru o noapte de cazare, tariful într-un bungalow porneşte de la 250 lei, in timpul săptămânii, şi ajunge la 300 de lei, de vineri până duminică.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie