Concurs auto pentru doamne şi domnişoare la Bucureşti

O.D.
Ziarul BURSA #Miscellanea #Auto / 22 iulie 2021

Concurs auto pentru doamne şi domnişoare la Bucureşti

Bancurile cu şoferiţe nu îşi vor avea rostul la Women Rally Bucureşti. Etapa a II-a a Campionatului Naţional Women Rally - Bosch Car Service 2021, Trofeul Enel X, va avea loc pe 6-8 august la Bucureşti, unde sunt aşteptate la start zeci de concurente. Organizatorii au anunţat că participarea se va face cu maşina personală, iar experienţa anterioară în astfel de competiţii nu este necesară: " Participi cu maşina personală, însă locurile sunt limitate! Orice pasionată care vrea să îşi ia doza de libertate şi adrenalină la volan, într-un cadru organizat şi sigur, se poate înscrie în concurs până pe 28 iulie, pe site-ul oficial Women Rally. Participarea se face cu maşina personală, nefiind necesare experienţa anterioară în competiţiile auto sau echipamente specializate, casca de protecţie şi cagula fiind asigurate de către organizatori. Singura condiţie pe care trebuie să o îndeplinească concurentele este să posede permis de conducere de minim 2 ani.

Campionatul Naţional Women Rally - Bosch Car Service este modul ideal prin care femeile îşi pot îmbunătăţi îndemânarea la volan, îmbinând spiritul competiţiei cu momente de socializare şi relaxare într-o comunitate prietenoasă, dornică de provocări. Este un prim pas accesibil în lumea motorsportului, unde participantele beneficiază de îndrumarea ambasadoarelor Women Rally, sportive cu experienţă în competiţiile de profil".

Pentru al doilea an la rând, singurul campionat naţional de automobilism dedicat exclusiv doamnelor şi domnişoarelor revine în Capitală, de data aceasta concursul fiind organizat pe un traseu nou, amenajat la Romexpo. Concursul se va desfăşura sâmbătă, pe 7 august, şi constă în parcurgerea cât mai rapidă a două manşe de concurs. Concurentele vor fi împărţite în trei clase în funcţie de capacitatea cilindrică a motorului şi pot avea în dreapta o prietenă în rol de copilot. Vehiculelor electrice le este dedicată clasa 4, promovând astfel importanţa unor alegeri sustenabile către un viitor mai verde. De la start nu vor lipsi nici maşinile modificate şi tinere fete pilot care concurează în alte campionate organizate sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, care punctează într-o clasă separată. Conform organizatorilor: "Women Rally este încă o demonstraţie a versatilităţii şi incluziunii sportului cu motor, unde fiecare îşi poate găsi locul, indiferent de maşina cu care concurează sau nivelul de experienţă. în primul rând, femeile concurează cu ele însele, pentru a-şi îmbunătăţi timpul obţinut în prima manşă şi pentru a se autoevalua sub presiunea competiţiei. Seara de sâmbătă va fi dedicată celebrării noilor prietenii şi a tenacităţii participantelor, în cadrul unui dineu oficial care găzduieşte şi festivitatea de premiere. Cele mai rapide trei concurente vor urca pe podiumul fiecărui clasament, unde le vor fi acordate trofee şi diferite surprize din partea partenerilor evenimentului. Începând cu 2018, de la etapa inaugurală organizată de Centenar, Women Rally schimbă mentalităţi şi încurajează femeile să fie sigure pe propriile aptitudini la volan. Motorsportul este unul dintre puţinele sporturi în care bărbaţii şi femeile concurează de la egal la egal, însă deseori este perceput ca fiind un domeniu exclusivist, al bărbaţilor". Doamnele şi domnişoarele au ocazia să îşi demonstreze abilităţile automobilistice şi într-un cadru organizat nu doar într-un trafic aglomerat.

GALA BURSA 2022
Apanova
BTPay
Electromagnetica
DIGI
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Noi. 2022
Euro (EUR)Euro4.9266
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7043
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian4.9892
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.6863
Gram de aur (XAU)Gram de aur266.5349

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Bursele din regiune
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro