Abonament gratuit
Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”Videoconferinţa “Investiţii imobiliare şi achiziţii publice în pandemie”

CONFERINTA BURSA ANTREPRENORIATUL FEMININ "FEMEIA LA PUTERE - O LUME MAI BUNA" - EDITIA A IV-A / CRINA MANDU, IDEA::BANK :"Am început să lansăm produse pentru IMM-uri"

V.R.
Ziarul BURSA #Companii /

"Am început să lansăm produse pentru IMM-uri"

Idea::Bank a lansat produse pentru finanţarea IMM-urilor, iar ofertele sunt personalizate de la caz la caz, potrivit afirmaţiilor doamnei Crina Mandu, director regional de vânzari în cadrul băncii.

Reprezentantul Ideea::Bank afirmă: "Am lansat produse pentru IMM-uri - linii de credit şi credit de investiţii. Suntem o bancă mică, la început de drum, nu un brand cunoscut. Ofertele sunt personalizate de la caz la caz. Nu avem linii de finanţare externă, dar încercăm să fim profesionişti".

Doamna Mandu adaugă: "Suntem o mână de 320 de oameni în toată banca, din care 73% femei, iar 20% dintre acestea se află în top şi middle management. La noi, se pare că acţionarii polonezi au înţeles că doamnele conduc spre profitabilitate".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatservicii curatenie